Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θλιβερή ιστορία – Έγκυος κοιμόταν στα παγκάκια
ΕΛΛΑΔΑ

Θλιβερή ιστορία – Έγκυος κοιμόταν στα παγκάκια

Μια γυναίκα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, κοιμόταν σε παγκάκια. Πρόκειται για μια άτυχη γυναίκα η οποία βρέθηκε χωρίς στέγη, να κοιμάται σε ένα παγκάκι στο Κουρέντι της Χαλκίδας. Μάλιστα, η νεαρή προσπάθησε να αναζητήσει θαλπωρή στο νοσοκομείο της πόλης, αλλά η κίνηση της ήταν άκαρπη, επιστρέφοντας στο παγκάκι. Γονείς «ψηφίζουν» την εξωσωματική Σύμφωνα με […]

Μια γυναίκα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, κοιμόταν σε παγκάκια.

Πρόκειται για μια άτυχη γυναίκα η οποία βρέθηκε χωρίς στέγη, να κοιμάται σε ένα παγκάκι στο Κουρέντι της Χαλκίδας.

Μάλιστα, η νεαρή προσπάθησε να αναζητήσει θαλπωρή στο νοσοκομείο της πόλης, αλλά η κίνηση της ήταν άκαρπη, επιστρέφοντας στο παγκάκι.

Γονείς «ψηφίζουν» την εξωσωματική

Σύμφωνα με την Espresso, οι κάτοικοι της περιοχής, που είδαν ότι η γυναίκα, ειδοποίησαν τον «φύλακα άγγελο» της πόλης.

Μια οικογένεια, λοιπόν, δέχτηκε, έστω και προσωρινά, να ανοίξει την πόρτα της στην ταλαιπωρημένη κοπέλα και να προσφέρει στέγη και ασφάλεια στην ίδια και το αγέννητο παιδί της.

Η εγκυμονούσα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν έχει κάποιον στη ζωή της που να μπορεί να τη βοηθήσει και να της προσφέρει τα απαραίτητα.

Βίαζαν, εξέδιδαν και χτυπούσαν 28χρονη έγκυο!

Παράλληλα, αναζητήθηκε λύση στις υπάρχουσες δομές, όπως η Πρόνοια. Ωστόσο η άμεση ανάγκη της στέγασης δεν μπορεί να καλυφθεί, αφού δυστυχώς η πόλη δεν διαθέτει κάποιο κτίριο για τέτοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις