Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ράνταλ: Μετά το χρυσό, καλείται να δώσει την πιο σημαντική μάχη της ζωής της
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ράνταλ: Μετά το χρυσό, καλείται να δώσει την πιο σημαντική μάχη της ζωής της

Η Κίκκαν Ράνταλ ανακοίνωσε κάτι πολύ θλιβερό. Η 35χρονη, που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο σκι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιοντσάνγκ, τώρα δίνει μια άλλη μάχη – αυτή, ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Πριν λίγες ημέρες, η μητέρα και σκιέρ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και μίλησε για την υγεία της με […]

Η Κίκκαν Ράνταλ ανακοίνωσε κάτι πολύ θλιβερό.

Η 35χρονη, που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο σκι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιοντσάνγκ, τώρα δίνει μια άλλη μάχη – αυτή, ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Πριν λίγες ημέρες, η μητέρα και σκιέρ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και μίλησε για την υγεία της με ένα συγκινητικό post στο Facebook.

«Το ροζ χρώμα είναι ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου πλέον καθώς διαγνώστηκα πρόσφατα με καρκίνο του μαστού», έγραψε ενώ μοιράστηκε φωτογραφίες από την θεραπεία της.

«Είναι τρομακτικό να μάθεις ότι έχεις καρκίνο και αναρωτιέμαι κάθε μέρα πώς συνέβη αυτό σε μένα. Αλλά υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα μείνω θετική, δραστήρια και αποφασισμένη σε όλη τη θεραπεία μου. Θα έχω πείσμα, δύναμη και ενέργεια σε αυτήν την πρόκληση όπως είχα σε όλη μου την καριέρα», συνέχισε στο μήνυμά της.

Η πρόγνωση για την υγεία της είναι καλή, σύμφωνα με τους γιατρούς. «Φρόντισα να κάνω γυμναστική πριν, να πάω με το ποδήλατο στο νοσοκομείο και να φορέσω τα ”χαρούμενα” παπούτσια μου».

Η χρυσή Ολυμπιονίκης παλεύει για να βγει νικήτρια από τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής της.

Μανωλάς για Ρονάλντο: Θα δούμε στο γήπεδο…!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις