Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ακουαρέλες με καλοκαιρινή φρεσκάδα (pics)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ακουαρέλες με καλοκαιρινή φρεσκάδα (pics)

Στο ωραιότερο σημείο του νησιού, στο Παλιό Λιμάνι Σπετσών και πιο συγκεκριμένα στο μοναδικό εστιατόριο Ορλώφ, στήθηκε με επιτυχία η έκθεση της Όλγας Παπαδοπούλου Κορχανίδη με απίθανες ακουαρέλες & καλοκαιρινή φρεσκάδα. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα αποφάσισε να εκθέσει τα ομορφότερα από όσα σχεδιάζει όλο τον χρόνο στο Ντουμπάι, τις χαρούμενες ακουαρέλες της, στο νησί που αγαπάει […]

Στο ωραιότερο σημείο του νησιού, στο Παλιό Λιμάνι Σπετσών και πιο συγκεκριμένα στο μοναδικό εστιατόριο Ορλώφ, στήθηκε με επιτυχία η έκθεση της Όλγας Παπαδοπούλου Κορχανίδη με απίθανες ακουαρέλες & καλοκαιρινή φρεσκάδα.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα αποφάσισε να εκθέσει τα ομορφότερα από όσα σχεδιάζει όλο τον χρόνο στο Ντουμπάι, τις χαρούμενες ακουαρέλες της, στο νησί που αγαπάει πιο πολύ, στις Σπέτσες που περνάει τα ανέμελα καλοκαίρια της.

«Μη Σκοτώνεις τη Μαμά» στο θέατρο OLVIO

Έως και τις 15 Ιουλίου τα έντονα χρώματα της και τα όλο χάρη σκίτσα της, θα κοσμούν τους κομψούς τοίχους του “Ορλώφ” στο Παλιό Λιμάνι του νησιού.

Το εστιατόριο Ορλώφ έχει γράψει ιστορία και αποτελεί σημείο συνάντησης όλων. Μέσα στις υπέροχες δραστηριότητες του εστιατορίου που προσέχει τους αγαπημένους του πελάτες με μοναδικό τρόπο είναι και οι εκθέσεις που οργανώνει κάθε καλοκαίρι στον υπέροχο χώρο του.

Ο κορυφαίος Κέννεντι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις