«Πιστός» στην θέση του για την Β’ Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πιστός» στην θέση του για την Β’ Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επισήμως από το βήμα της Βουλής δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει την κατάτμηση της Β’ Αθηνών και της περιφέρειας Αττικής μένοντας πιστός στην θέση που έχει διατυπώσει εδώ και πολλά χρόνια ως βουλευτής. Άγρια κόντρα Άδωνι – Σκουρλέτη για την Β’ Αθηνών «Εμείς κάνουμε την δική μας υπέρβαση κ. […]

12.07.2018 | 21:07

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επισήμως από το βήμα της Βουλής δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει την κατάτμηση της Β’ Αθηνών και της περιφέρειας Αττικής μένοντας πιστός στην θέση που έχει διατυπώσει εδώ και πολλά χρόνια ως βουλευτής.

Άγρια κόντρα Άδωνι – Σκουρλέτη για την Β’ Αθηνών

«Εμείς κάνουμε την δική μας υπέρβαση κ. Σκουρλέτη για λόγους αρχών που έχω διατυπώσει εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε υπέρ της κατάτμησης των μεγάλων περιφερειών γι’ αυτό και σήμερα θα ψηφίσουμε το άρθρο με το οποίο γίνεται η κατάτμηση της Β Αθηνών και της περιφέρειας Αττικής».

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την Β’ Αθηνών

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στον δυτικό τομέα της Β’ Αθήνας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να μετρηθώ στην Δυτική Αττική γιατί θέλω να εφαρμόσω ένα άλλο μείγμα πολιτικής εκεί και να αρθρώσω έναν άλλο πολιτικό λόγο».

Exit mobile version