Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΝΔ: «Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα!»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα!»

Τις επιλογές της κυβέρνησης σχολιάζει με μια σκληρή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία. Η ΝΔ στην ανακοίνωση της αναφέρετε στον διορισμό της πρώην υπουργού Ράνιας Αντωνοπούλου στον ΟΟΣΑ, και στον κ. Ζουράρι, ο οποίος ψηφίστηκε αντιπρόεδρος της Βουλής. «Πόλεμος» Σκουρλέτη – ΝΔ για τις δηλώσεις Χαν Και οι δύο όπως υπενθυμίζει η Νέα Δημοκρατία, είχαν κριθεί […]

Τις επιλογές της κυβέρνησης σχολιάζει με μια σκληρή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία.

Η ΝΔ στην ανακοίνωση της αναφέρετε στον διορισμό της πρώην υπουργού Ράνιας Αντωνοπούλου στον ΟΟΣΑ, και στον κ. Ζουράρι, ο οποίος ψηφίστηκε αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Πόλεμος» Σκουρλέτη – ΝΔ για τις δηλώσεις Χαν

Και οι δύο όπως υπενθυμίζει η Νέα Δημοκρατία, είχαν κριθεί ακατάλληλοι σε κυβερνητικές θέσεις, με την μεν κ. Αντωνοπούλου να παραιτείται από την κυβέρνηση όταν αποκαλύφθηκε ότι αν και ζάμπλουτη λαμβάνει επίδομα ενοικίου για να συντηρεί το γραφείο της, ενώ ο κ. Ζουράρις εκδιώχθηκε από υφυπουργός Παιδείας επειδή χυδαιολογούσε κατά οπαδών.

«Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας την «ακαταλληλότητα» των ανθρώπων που διορίζει σε σημαντικές θέσεις.

Για πρώτη φορά φιλοκυβερνητική εφημερίδα, απαξιώνει τόσο στέλεχος των ΑΝΕΛ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις