Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / #SEX, για πρώτη φορά στη ζωή της – Ώρα να αποδείξεις… ποιος είσαι
PLUS

#SEX, για πρώτη φορά στη ζωή της – Ώρα να αποδείξεις… ποιος είσαι

Πιθανόν και να έρθει αυτή η στιγμή στη ζωή σου, κάτι που σου εύχομαι γιατί είναι τόσο, μα τόσο υπέροχο να είσαι ο πρώτος για μια κοπέλα. Αρκεί να είσαι άντρας με παντελόνια. Δεν εννοώ πως πρέπει να την παντρευτείς, αλλά σίγουρα πρέπει να δείξεις τον απόλυτο σεβασμό. Ξυράφι στα «χαμηλά»: Πώς σε προτιμούν οι […]

Πιθανόν και να έρθει αυτή η στιγμή στη ζωή σου, κάτι που σου εύχομαι γιατί είναι τόσο, μα τόσο υπέροχο να είσαι ο πρώτος για μια κοπέλα.

Αρκεί να είσαι άντρας με παντελόνια.

Δεν εννοώ πως πρέπει να την παντρευτείς, αλλά σίγουρα πρέπει να δείξεις τον απόλυτο σεβασμό.

Ξυράφι στα «χαμηλά»: Πώς σε προτιμούν οι γυναίκες

Για τις περισσότερες γυναίκες το να χάσουν την παρθενιά τους είναι μία από τις πιο κομβικές στιγμές της ζωής της.

Αυτό που έχει ανάγκη, είναι η φροντίδα σου και οφείλεις να της δείξεις πως ο έρωτας, αυτή η σαρκική ένωση είναι πολύ όμορφη διαδικασία. Δεν είναι λίγες οι κοπέλες που μισούν το σεξ μετά την πρώτη τους απαίσια φορά.

Σε περίπτωση που ετοιμάζεσαι να κάνεις σεξ με μία κοπέλα, που είναι πολλά χρόνια μικρότερή σου, καλό θα ήταν να το σκεφτείς ξανά.

Κι αυτό διότι, υπάρχει εκείνη η κατηγορία γυναικών που προτιμάει η πρώτη της φορά να είναι με έναν αρκετά μεγαλύτερό της άντρα, πιστεύοντας ότι θα κερδίσει κάτι από την ωριμότητά του και την εμπειρία του, συγκριτικά με το να κάνει σεξ με ένα συνομήλικό της.

Μην την εκμεταλλευτείς. Ακόμη κι αν το ξέρεις μόνο εσύ, θα έρθει η ώρα που θα στο χτυπά η συνείδησή σου.

Όταν «πέφτει» το πέος την ώρα που δεν πρέπει

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Βάλε λίγη χαλαρωτική μουσική να παίζει σιγά και έχε ένα μπουκάλι κρασί στο ψυγείο, για να χαλαρώσετε. Μην της το προσφέρεις ξεροσφύρι και την «χτυπήσει». Φρόντισε ο φωτισμός να είναι ρομαντικός και το σπίτι πεντακάθαρο.

Φρόντισε να λάβεις τις απαραίτητες προφυλάξεις

Το ότι θα κάνεις σεξ με μία γυναίκα που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά, δεν σημαίνει ότι ο κίνδυνος για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα εξαλείφεται. Όπως επίσης κι εκείνος μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Μην είσαι άγριος

Το παν για εκείνη κατά τη διάρκεια του σεξ είναι να είσαι ευγενικός, οι κινήσεις σου να είναι αργές, απαλές και ερωτικές, να ακούς τις επιθυμίες της και να την αισθάνεσαι.

Οπλίσου με υπομονή και αν εκείνη νιώσει την ανάγκη να σταματήσετε, είτε γιατί μπορεί να πονάει, είτε να νιώθει άβολα, μην μιλήσεις και μην κοιτάξεις περίεργα. Φίλησέ την και δώσε της χρόνο.

Σημασία δεν έχει να της προσφέρεις το καλύτερο σεξ της ζωής της.

Το σημαντικό είναι να περάσει όμορφα και ευχάριστα μαζί σου στην πρώτη σεξουαλική της εμπειρία.

Μην εξαφανιστείς

Ανεξαρτήτως το είδος της σχέσης σας, δεν πρέπει να ξεχνάς τους καλούς σου τρόπους, όχι μόνο πριν και κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά και μετά. Να είσαι τρυφερός και περιποιητικός μαζί της. Για παράδειγμα, θα ήταν πολύ όμορφο να της προτείνεις να μείνει μαζί σου το βράδυ αν θέλει και αισθάνεται άνετα, διαφορετικά να τη συνοδεύσεις μέχρι το σπίτι της.

Πάρε την μια αγκαλιά

Όταν η πράξη τελειώσει, φίλησέ την και ρώτα την πώς ένιωσε. Αρχικά θα ντραπεί, αλλά σιγά – σιγά θα αρχίσει να σου μιλάει.

Ξεκαθάρισε τη θέση σου και μη διστάσεις να μιλήσεις για ό,τι σε προβληματίζει, προτού γίνει το μοιραίο. Αν νιώθεις όμορφα για εκείνη, καλό είναι να το πεις – θα νιώσει πολύ πιο άνετα.

Για να μετριάσεις το άγχος, τόσο το δικό σου, όσο και το δικό της, φρόντισε να δημιουργήσεις ένα κλίμα σεβασμού, ειλικρίνειας και καλής επικοινωνίας μεταξύ σας. Αν το καταφέρεις, τότε θα περάσετε υπέροχα.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι πάντα, είναι ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να είσαι λιγούρης και να τάξεις τα πάντα για να το πετύχεις. Ακόμα και η πιο άπειρη θα το καταλάβει και θα εκτεθείς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις