Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Τραμπ άρχισε τις απειλές – “Θα φύγουμε από το ΝΑΤΟ”
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ άρχισε τις απειλές – “Θα φύγουμε από το ΝΑΤΟ”

Σύγχυση με τις δηλώσεις Τραμπ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ Να αποσύρει τις ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ φέρεται να απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων! Αν οι σύμμαχοι δεν αυξήσουν αμέσως τις αμυντικές τους δαπάνες στο 2% του ΑΕΠ τους, τότε οι Αμερικανοί θα πορευτούν μόνοι τους φέρεται […]

Σύγχυση με τις δηλώσεις Τραμπ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Να αποσύρει τις ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ φέρεται να απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων!

Αν οι σύμμαχοι δεν αυξήσουν αμέσως τις αμυντικές τους δαπάνες στο 2% του ΑΕΠ τους, τότε οι Αμερικανοί θα πορευτούν μόνοι τους φέρεται να είπε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος.

Σύμφωνα με το Reuters oι ηγέτες των χωρών μελών του ΝΑΤΟ ζήτησαν στη συνέχεια από την Ουκρανία και τη Γεωργία, χώρες που δεν ανήκουν στη Βορειοατλαντική Συμμαχία, να αποχωρήσουν από την αίθουσα για μια έκτακτη συζήτηση μεταξύ μόνο των μελών.

Το Reuters, πάντως, μεταδίδει επικαλούμενο δύο δικές του πηγές ότι ο Τραμπ επιτέθηκε σφόδρα στο ΝΑΤΟ, αλλά δεν απείλησε.

Τα διπλά ζητάει ο Τραμπ – 4% του ΑΕΠ για αμυντικές δαπάνες
«Κόβει» το αίμα η σαγηνευτική Μελάνια – Το βλέμμα του Αλέξη και… όλων! (pics-vid)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις