Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υπόθεση θυρίδων – Αυτοκτόνησε βασικός κατηγορούμενος
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση θυρίδων – Αυτοκτόνησε βασικός κατηγορούμενος

Τέλος στη ζωή του φέρεται να έβαλε ένας 63χρονος στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει η αστυνομία. Το θύμα βρέθηκε απαγχονισμένο από οικείους του οι οποίοι στη συνέχεια ειδοποίησαν της αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο 63χρονος ήταν ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση κλοπής τεράστιων χρηματικών ποσών, κοσμημάτων και […]

Τέλος στη ζωή του φέρεται να έβαλε ένας 63χρονος στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει η αστυνομία.

Το θύμα βρέθηκε απαγχονισμένο από οικείους του οι οποίοι στη συνέχεια ειδοποίησαν της αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο 63χρονος ήταν ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση κλοπής τεράστιων χρηματικών ποσών, κοσμημάτων και τιμαλφών από θυρίδες κεντρικού υποκαταστήματος τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.

Σοκαριστικό! Η ασθένεια τους οδήγησε στην διπλή αυτοκτονία

Ο θάνατος του έρχεται λίγες μέρες έπειτα από την αποκάλυψη ότι επιχειρηματίας παρέδωσε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης τσαντάκι με κοσμήματα, τα οποία είχαν κλαπεί από τις θυρίδες κι αναγνωρίστηκαν μάλιστα από τους κατόχους τους.

Για τον αιφνίδιο θάνατο του 63χρονου, έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία ο Εισαγγελέας και Ανακριτής που χειρίζονται την υπόθεση.

Νέα αυτοκτονία – Κρεμάστηκε με ηλεκτρικό καλώδιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις