Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η «έμπιστη» οικιακή βοηθός έβαλε χέρι στις οικονομίες τους
ΕΛΛΑΔΑ

Η «έμπιστη» οικιακή βοηθός έβαλε χέρι στις οικονομίες τους

Η κάμερα ασφαλείας που τοποθέτησε στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην Πάτρα ένας συγγενής τους, στον οποίο παραπονέθηκαν ότι είχε κάνει φτερά από τη ντουλάπα τους ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό, Όταν οι οικονομίες ενός ζευγαριού έκαναν φτερά από την κρυψώνα μέσα στο σπίτι τους, έβαλαν κάμερες και έκαναν “τσακωτή” την 63χρονη Ελληνίδα οικιακή βοηθό. […]

Η κάμερα ασφαλείας που τοποθέτησε στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην Πάτρα ένας συγγενής τους, στον οποίο παραπονέθηκαν ότι είχε κάνει φτερά από τη ντουλάπα τους ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό,

Όταν οι οικονομίες ενός ζευγαριού έκαναν φτερά από την κρυψώνα μέσα στο σπίτι τους, έβαλαν κάμερες και έκαναν “τσακωτή” την 63χρονη Ελληνίδα οικιακή βοηθό.

Απάτη 800.000 ευρώ σε επιχειρήσεις βρώσιμων προϊόντων

Όσο η «έμπιστη» οικιακή βοηθός καθάριζε το σπίτι, κατάφερε να ανακαλύψει ότι ο 95χρονος ιδιοκτήτης και η 85χρονη σύζυγός του έκρυβαν τις οικονομίες τους στη ντουλάπα του υπνοδωματίου.

Κάθε μέρα, έβαζε «χέρι» στο κομπόδεμα των γερόντων, ώσπου κάποια στιγμή που εκείνοι αποφάσισαν να μετρήσουν τα χρήματα διαπίστωσαν ότι έλειπαν… 20.000 ευρώ!

Οι υποψίες έπεσαν από την πρώτη στιγμή στην οικιακή βοηθό, καθώς ήταν το μοναδικό άτομο που έμπαινε στο σπίτι τους.

Βγήκαν βόλτα με ποδήλατο και έκαναν ληστεία!

Έτσι, οι ηλικιωμένοι ενημέρωσαν τον συγγενή τους και εκείνος εγκατέστησε μια κάμερα κλειστού κυκλώματος για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.

Η 63χρονη καταγράφηκε να αντιλαμβάνεται την κάμερα και να την ξηλώνει, νομίζοντας ότι θα γλίτωνε.

Όμως, όταν τελείωσε τις δουλειές, την περίμεναν έξω από το σπίτι οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την τσάντα της και την βρήκαν.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ ακόμη αναζητούνται τα χρήματα που είχε κλέψει.

Απάτη – μαμούθ: Εξαπατούσαν «επενδυτές»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις