Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έτσι «κλέβουν» οι ταξιτζήδες – Το κόλπο με τις αποδείξεις (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι «κλέβουν» οι ταξιτζήδες – Το κόλπο με τις αποδείξεις (vid)

Πλήθος παραβάσεων εντόπισαν οι αρχές κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν τις προηγούμενες μέρες σε ταξί. Οι αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής έλεγξαν συνολικά  148 οδηγούς ταξί και βεβαιώθηκαν συνολικά 47 πειθαρχικές παραβάσεις του Κανονισμού Λειτουργίας των ΤΑΞΙ. Ταξιτζής πήγε πελάτισσα σε δάσος και τη βίασε Περαιτέρω και […]

Πλήθος παραβάσεων εντόπισαν οι αρχές κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν τις προηγούμενες μέρες σε ταξί.

Οι αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής έλεγξαν συνολικά  148 οδηγούς ταξί και βεβαιώθηκαν συνολικά 47 πειθαρχικές παραβάσεις του Κανονισμού Λειτουργίας των ΤΑΞΙ.

Ταξιτζής πήγε πελάτισσα σε δάσος και τη βίασε

Περαιτέρω και στο πλαίσιο της ανωτέρω εξόρμησης, συνελήφθη ένας οδηγός ταξί.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι, ο ανωτέρω οδηγός του Ε.Δ.Χ. (ταξί) οχήματος είχε προβεί σε σκόπιμη επέμβαση στην ταμειακή μηχανή του οχήματος, με ειδική συνδεσμολογία και κρυφό διακόπτη (on-off), με τον οποίο μπλόκαρε την λειτουργία της, με συνέπεια την μη έκδοση φορολογικών αποδείξεων, αν και το ταξίμετρο ήταν κανονικά σε λειτουργία.

Οργή για την καταγγελία – Πρωταγωνιστές ταξιτζής και μια τυφλή γυναίκα

Ο ανωτέρω συλληφθείς οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παρόμοιες ειδικές εξορμήσεις θα προγραμματισθούν και θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις