Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αποκλεισμός σοκ: Σπίτι του ο Ρότζερ Φέντερερ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκλεισμός σοκ: Σπίτι του ο Ρότζερ Φέντερερ

Ο Κέβιν Άντερσον έκανε την έκπληξη Wimbledon. Ο Νοτιοαφρικανός τενίστας νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ στα προημιτελικά. Ο Άντερσον άφησε εκτός Wimbledon τον κάτοχο του τίτλου Ρότζερ Φέντερερ. Ο 32χρονος Νοτιοαφρικανός, Νο.8 στον κόσμο επικράτησε με 3-2 σετ τον Ελβετό τενίστα, έπειτα από μια μάχη διάρκειας 4 ωρών και 14 λεπτών. Ο Φέντερερ ήταν το απόλυτο φαβορί […]

Ο Κέβιν Άντερσον έκανε την έκπληξη Wimbledon. Ο Νοτιοαφρικανός τενίστας νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ στα προημιτελικά.

Ο Άντερσον άφησε εκτός Wimbledon τον κάτοχο του τίτλου Ρότζερ Φέντερερ. Ο 32χρονος Νοτιοαφρικανός, Νο.8 στον κόσμο επικράτησε με 3-2 σετ τον Ελβετό τενίστα, έπειτα από μια μάχη διάρκειας 4 ωρών και 14 λεπτών.

Ο Φέντερερ ήταν το απόλυτο φαβορί του αγώνα κι όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, όταν ο Ελβετός προηγήθηκε με 2-0 σετ κι είχε και ματς πόιντ στο 5-4 του τρίτου σετ.

Ωστόσο, ο Κέβιν Άντερσον πήρε το τρίτο σετ με 7-5, μείωσε σε 2-1 και στη συνέχεια έκανε την ολική ανατροπή, παίρνοντας και τα επόμενα δύο σετ. Το σκορ του πέμπτου και τελευταίου σετ, μάλιστα, ήταν 13-11!

Έφυγε με ψηλά το κεφάλι ο Τσιτσιπάς (vid)

Στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς

Στα ημιτελικά του Wimbledon προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε στον προημιτελικό του λονδρέζικου τουρνουά του Ιάπωνα Κάι Νισικόρι με 6-3, 3-6, 6-2, 6-2 και πέρασε στην τετράδα ενός τουρνουά γκραν-σλαμ για πρώτη φορά από το US Open του 2016, όταν είχε ηττηθεί στον τελικό από τον Ελβετό Σταν Βαβρίνκα.

Ο Ναδάλ «τρόμαξε» κόντρα στον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει του Αργεντινού τενίστα με 3-2 σετ  (7-5, 6-7, 4-6, 6-4 και 6-4). Ο Ισπανός τενίστας, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στον άλλο ημιτελικό, ο Τζον Ίσνερ, ο οποίος απέκλεισε πρώτα τον Στέφανο Τσιτσιπά και στη συνέχεια τον Μίλος Ράονιτς με 3-1 σετ (6-7, 7-6, 6-4, 6-3), θα αντιμετωπίσει τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις