Για πρώτη φορά φιλοκυβερνητική εφημερίδα, απαξιώνει τόσο στέλεχος των ΑΝΕΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φορά φιλοκυβερνητική εφημερίδα, απαξιώνει τόσο στέλεχος των ΑΝΕΛ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Απίστευτο. Μπορεί ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να μην βρίσκονται και στα… καλύτερά ους, ωστόσο για πρώτη φορά κυβερνητική εφημερίδα εξαπολύει επίθεση σε στέλεχος των ΑΝΕΛ. Ο λόγος για τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ. Η «Εφημερίδα των Συντακτών» απαξιώνει τον κ. Κουίκ, με αφορμή τον απεγκλωβισμό των παιδιών από το σπήλαιο της […]

12.07.2018 | 13:13

Απίστευτο. Μπορεί ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να μην βρίσκονται και στα… καλύτερά ους, ωστόσο για πρώτη φορά κυβερνητική εφημερίδα εξαπολύει επίθεση σε στέλεχος των ΑΝΕΛ.

Ο λόγος για τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» απαξιώνει τον κ. Κουίκ, με αφορμή τον απεγκλωβισμό των παιδιών από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης.

Κοτζιάς: Οι εντάσεις με την Τουρκία «συνοδεύονται» από εκατοντάδες πρόσφυγες

«Είναι Υφυπουργός Εξωτερικών ο Τέρενς Κουίκ αν και πιο σωστά θα έπρεπε να είναι Υφυπουργός Θρησκευμάτων ή, ακόμη καλύτερα, Υφυπουργός πασών θρησκειών ανά τη Γη.

Deputy Foreign Minister of Hellenic Republic ο αγαπητός και πιστός Τέρενς αλλά ευχαριστεί Κύριους και Παναγίες (τους δικούς μας) καθώς και Κυρίους και Παναγίες των άλλων, όπως τη θεότητα της Ταϊλάνδης. Ποια να είναι άραγε η θεότητα της Ταϊλάνδης που έκανε το θαύμα της;

Πάλι καλά που δεν ευχαρίστησε και το δωδεκάθεο… Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι απόλαυση κάθε φορά».

Η αλήθεια είναι πως οι φήμες θέλουν καιρό τώρα τους ΑΝΕΛ να αντιμετωπίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ σαν «καμμένο χαρτί».

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε η τηλεοπτική συζήτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη με τον γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη.

«Μην κάνετε τον Καμμένο σκουπίδι» είπε ο κ. Γεωργιάδης στον κ. Ζαχαριάδη, επειδή παρά τις απειλές του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την αυτοδιοίκηση αν ισχύσει η απλή αναλογική, η κυβερνητική πλειοψηφία τον αγνόησε:

«Σαν να μην το ‘πε ο Καμμένος. Τίποτα, μηδέν. Όταν ρώτησα ότι ο συγκυβερνήτης ζητάει πλαφόν 3% μου απάντησαν ότι αφού το ΚΚΕ ψηφίζει το νομοσχέδιο για την απλή αναλογική, δεν πειράζει τι λέει ο Καμμένος. Άρα δεν έχουμε ανάγκη τον Καμμένο, έχουμε γραμμένο τον Καμμένο δεν λέω που γιατί είμαστε στην τηλεόραση. Ας πούμε στα παλιά μας τα παπούτσια, προφανώς κάπου χειρότερα», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ ο Κώστας Ζαχαριάδης γέλασε με το αστείο.

«Τον συγκυβερνήτη τους τον έχουν του πεταματού, σκουπίδι», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Exit mobile version