Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

05

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η οικογένεια Γιακουμάκη, για το φρικτό τέλος του Νίκου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οικογένεια Γιακουμάκη, για το φρικτό τέλος του Νίκου

Όλη η Ελλάδα δάκρυσε με την αυτοκτονία του 15χρονου Νίκου, ενώ κανείς δεν ξέχασε και τον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη… Ο θάνατός του το 2015 είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη και έφερε στην επιφάνεια του θέμα του bullying. Η οικογένεια του νεαρού φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων, έκανε μία δήλωση, την οποία φιλοξένησε η εφημερίδα «Έθνος», […]

Όλη η Ελλάδα δάκρυσε με την αυτοκτονία του 15χρονου Νίκου, ενώ κανείς δεν ξέχασε και τον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη… Ο θάνατός του το 2015 είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη και έφερε στην επιφάνεια του θέμα του bullying.

Η οικογένεια του νεαρού φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων, έκανε μία δήλωση, την οποία φιλοξένησε η εφημερίδα «Έθνος», τονίζοντας ότι η ατιμωρησία γεννά νέα θύματα bullying.

Αναλυτικά η δήλωση της οικογένειας αναφέρει: «Αυτό που περνούν σήμερα οι γονείς του άτυχου αυτού παιδιού από την Αργυρούπολη, το βιώσαμε -και εξακολουθούμε να το βιώνουμε- με τον ίδιο τραγικό τρόπο και εμείς. Μπορούμε να τους καταλάβουμε όσο κανείς.

Αργυρούπολη: Οι ανατριχιαστικές σημειώσεις του 15χρονου

Τριάμισι χρόνια μετά το χαμό του Βαγγέλη μας ακόμα περιμένουμε δικαίωση. Τόσο καιρό μετά και ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε καν την ημερομηνία της δίκης. Η ατιμωρησία ενός θα δημιουργήσει χίλιους ακόμα θύτες.

Παρά τη μεγάλη ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης με αφορμή το χαμό του Βαγγέλη και παρά τη δημιουργία νέου νόμου που προβλέπει ποινές για αυτού του είδους τα αδικήματα, βλέπουμε δυστυχώς ότι τα κρούσματα δεν σταματούν. Καλούμε την πολιτεία να δώσει ένα τέλος στην ατιμωρησία αυτών που κάνουν bullying στα παιδιά μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις