Όταν “πέφτει” το πέος την ώρα που δεν πρέπει

ΥΓΕΙΑ

Όταν “πέφτει” το πέος την ώρα που δεν πρέπει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κατά τη διάρκεια του σεξ, το πέος πέφτει. Ουπς, η πιο αμήχανη στιγμή. Οι ντροπές όμως, είναι το τελευταίο στο οποίο πρέπει να δίνει κάποιος σημασία. Το σημαντικό είναι, να αποκαλυφθούν οι λόγοι που παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα. Ένα από τα πιο συνηθισμένα αίτια είναι ο φόβος. Συνήθως αυτό συμβαίνει στους άνδρες σε νεαρή ηλικία, […]

11.07.2018 | 13:18

Κατά τη διάρκεια του σεξ, το πέος πέφτει. Ουπς, η πιο αμήχανη στιγμή.

Οι ντροπές όμως, είναι το τελευταίο στο οποίο πρέπει να δίνει κάποιος σημασία. Το σημαντικό είναι, να αποκαλυφθούν οι λόγοι που παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα αίτια είναι ο φόβος. Συνήθως αυτό συμβαίνει στους άνδρες σε νεαρή ηλικία, όταν αρχίζει η πρώτη σεξουαλική εμπειρία.

Αν ένας νεαρός είχε μια ανεπιτυχή σεξουαλική επαφή, τότε την επόμενη φορά, η σκέψη της προηγούμενης αποτυχίας δεν θα επιτρέψει την ολοκλήρωση.

Για πολλούς άνδρες, ο φόβος της αποτυχίας στο κρεβάτι γίνεται εμπόδιο στην κανονική επικοινωνία με μια γυναίκα.

Υπάρχουν ψυχολογικοί λόγοι για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του σεξ πέφτει το πέος.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η νευρική υπερφόρτωση και ακολουθούν η κόπωση, η κατάθλιψη και το άγχος. Δυστυχώς, η καθημερινή ζωή είναι τόσο σκληρή, που αυτές οι συναισθηματικές καταστάσεις είναι πολύ συχνές. Ο άντρας, πρέπει να αναλάβει να φέρει εις πέρας πολλές υποχρεώσεις, κάτι που δυσκολεύει την ψυχολογία του.

 

Εκτός από τους ψυχολογικούς λόγους, υπάρχουν και αυτοί που συνδέονται με ασθένειες.

Ασθένειες που σχετίζονται με το ουρογεννητικό σύστημα

Παραβίαση του ορμονικού υποβάθρου

Συγγενείς ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό σύστημα.

Υπερβολικό βάρος

Σακχαρώδης διαβήτης

Ασθένειες της καρδιάς

Το κάπνισμα και το αλκοόλ δυσχεραίνουν την κατάσταση.

Μια άλλη αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας είναι η παρατεταμένη αποχή από το σεξ ή μια οδυνηρή κατάσταση που βιώνει ο άντρας την συγκεκριμένη περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση η γυναίκα πρέπει να παρέχει ψυχολογική στήριξη και να τονώνει συνεχώς την αυτοπεποίθηση του συντρόφου της. Αν η κατάσταση επιδεινώνεται, επισκεφτείτε τον γιατρό σας.

8 ιατρικές αλήθειες για το πέος που πολλοί αγνοούν

Exit mobile version