Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άνθιμος – Μαρία Νεφέλη: Όλη η αλήθεια για τον καβγά και τις μηνύσεις (vid)
LIFESTYLE

Άνθιμος – Μαρία Νεφέλη: Όλη η αλήθεια για τον καβγά και τις μηνύσεις (vid)

Το παρασκήνιο από το επεισόδιο ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή μετέφερε στη Φωλιά των Κου Κου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Το ζευγάρι το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας έπειτα από έντονο καβγά και έπεσαν μηνύσεις. Στο τμήμα μετά από άγριο καβγά Άνθιμος – Μαρία Νεφέλη: Η ανακοίνωσή τους […]

Το παρασκήνιο από το επεισόδιο ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή μετέφερε στη Φωλιά των Κου Κου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Το ζευγάρι το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας έπειτα από έντονο καβγά και έπεσαν μηνύσεις.

Στο τμήμα μετά από άγριο καβγά Άνθιμος – Μαρία Νεφέλη: Η ανακοίνωσή τους (vid)

Τι ακριβώς συνέβη;

«Να σας πω ακριβώς τις δικές μου πληροφορίες…Το ζευγάρι ήταν μαζί με τον πιτσιρικά και το σκυλάκι τους. Βρίσκονταν στο σπίτι του Άνθιμου Ανανιάδη στην Αθήνα. Υπήρξε λεκτικός διαπληκτισμός. Κάλεσαν και οι δύο για τους δικούς τους λόγους την αστυνομία.

Δεν ξέρω ποιο τηλεφώνημα ήταν εκείνο που έκανε το περιπολικό να φτάσει στο σπίτι. Επιβιβάστηκαν στο περιπολικό μαζί με τον μπέμπη και τον σκύλο και πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.

Ταυτόχρονα η Μαρία Νεφέλη κάλεσε τους γονείς της να πάνε εκεί και ο Άνθιμος ειδοποίησε κι εκείνος τη μητέρα του. Όσο βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα, έφτασαν και οι γονείς. Αλληλομηνύθηκαν για εξύβριση.

Μετά το επεισόδιο, υπήρξε ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Άνθιμου Ανανιάδη.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις