Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βίντεο: Ο Clooney πέφτει με το κεφάλι στο παρμπρίζ της Mercedes
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Ο Clooney πέφτει με το κεφάλι στο παρμπρίζ της Mercedes

Βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ο George Clooney την Τρίτη έφερε στη δημοσιότητα η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera. Όπως δείχνουν τα πλάνα, το σκούτερ στο οποίο επιβαίνει ο διάσημος ηθοποιός πέφτει πάνω στη Mercedes. Μετά την πρόσκρουση ο Clooney πέφτει με το κεφάλι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Σοβαρό τροχαίο για […]

Βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ο George Clooney την Τρίτη έφερε στη δημοσιότητα η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Όπως δείχνουν τα πλάνα, το σκούτερ στο οποίο επιβαίνει ο διάσημος ηθοποιός πέφτει πάνω στη Mercedes.

Μετά την πρόσκρουση ο Clooney πέφτει με το κεφάλι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Σοβαρό τροχαίο για τον Τζορτζ Κλούνεϊ

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 7 το πρωί της Δευτέρας στη Σαρδηνία όταν το ΙΧ μπήκε στη λωρίδα κυκλοφορίας του Clooney.

Μπροστά από το σκούτερ του διάσημου ηθοποιού βρίσκεται μια άλλη μηχανή η οποία καταφέρνει να γλιτώσει τη σύγκρουση με τη Mercedes.

Μετά το τροχαίο ο George Clooney μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ» στην Όλμπια από το οποίο πήρε εξιτήριο μετά από λίγες ώρες.

Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία η οποία έδειξε ότι δεν είχε υποστεί κάποιο κάταγμα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι χτύπησε στη λεκάνη, το γοφό και το γόνατό του με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι θα χρειαστούν 20 ημέρες για πλήρη ανάρρωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις