Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ξανά στον ανακριτή ο Άκης Τσοχατζόπουλος
ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά στον ανακριτή ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αντιμέτωπος με ακόμα μια κατηγορία είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος καλείται να  δώσει εξηγήσεις. Ειδικότερα έχει κληθεί να απολογηθεί για ποσό περίπου 700.000 ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο ζωής και το εισέπραξε ως μέρος της μίζας για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1. Εκτός φυλακής ο Άκης Τσοχατζόπουλος (pics+vid) […]

Αντιμέτωπος με ακόμα μια κατηγορία είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος καλείται να  δώσει εξηγήσεις.

Ειδικότερα έχει κληθεί να απολογηθεί για ποσό περίπου 700.000 ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο ζωής και το εισέπραξε ως μέρος της μίζας για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

Εκτός φυλακής ο Άκης Τσοχατζόπουλος (pics+vid)

Στη νέα δικογραφία κατηγορούμενοι είναι επίσης ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας, και η σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη, η οποία έχει επίσης κληθεί σε απολογία για την επόμενη εβδομάδα.

Ο πρώην υπουργός έχει καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας σε κάθειρξη 19 ετών και είναι ελεύθερος μετά από δικαστική απόφαση που έκανε δεκτή την αίτηση  αναστολής εκτέλεσης της ποινής του για λόγους υγείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις