Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Όπως πάντα, ανοίγουν στόματα όταν είναι αργά – “Τον έβριζαν, τον χτυπούσαν” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως πάντα, ανοίγουν στόματα όταν είναι αργά – “Τον έβριζαν, τον χτυπούσαν” (vid)

Όπως γίνεται κάθε φορά μετά από μια τραγωδία, έτσι και τώρα αποκαλύπτεται πως σχεδόν όλοι γνώριζαν την επικίνδυνη πραγματικότητα. Όμως πάντα, όταν μιλούν, είναι αργά. Ο Νίκος δεν γυρίζει πίσω. Γονείς παιδιών που φοιτούσαν στο σχολείο που πήγαινε και ο άτυχος 15χρονος, ο οποίος κρεμάστηκε στο μπαλκόνι τα ξημερώματα της Κυριακής, μιλούν για το bulluying […]

Όπως γίνεται κάθε φορά μετά από μια τραγωδία, έτσι και τώρα αποκαλύπτεται πως σχεδόν όλοι γνώριζαν την επικίνδυνη πραγματικότητα. Όμως πάντα, όταν μιλούν, είναι αργά.

Ο Νίκος δεν γυρίζει πίσω.

Γονείς παιδιών που φοιτούσαν στο σχολείο που πήγαινε και ο άτυχος 15χρονος, ο οποίος κρεμάστηκε στο μπαλκόνι τα ξημερώματα της Κυριακής, μιλούν για το bulluying που βιώνουν πολλοί μαθητές.

Με ένα λουλούδι στο χέρι και δάκρυα στα μάτια, είπαν «αντίο» στο Νίκο

Σύμφωνα με τη μητέρα ενός 14χρονου κοριτσιού που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο, «είναι πολλά τα περιστατικά, το παιδί μας χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει από τον λεκτικό εκφοβισμό που αντιμετωπίζει στο σχολείο από τους συμμαθητές της».

«Ενημερώθηκαν οι καθηγητές αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από μία αποβολή», αποκάλυψε η ίδια στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Από το παιχνίδι στην πισίνα, στον θάνατο – «Του είπα να φύγουμε», λέει φίλη του 15χρονου (vid)

Στο δελτίο ειδήσεων μίλησαν και φίλοι του 15χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του αποκαλύπτοντας ότι δεχόταν απειλές, είχε υποστεί ξυλοδαρμούς και φοβόταν να μιλήσει.

«Τον έβριζαν πολύ άσχημα, τον προσέβαλλαν και δεν ήξερε πως να αντιδράσει», λέει φίλος του αδελφού του και εξηγεί ότι τα παιδιά που τον απειλούσαν ήταν παιδιά από την τάξη του που τον κορόιδευαν, τον χτυπούσαν και του ασκούσαν βία. Περιέγραψε μάλιστα και έναν τσακωμό που έγινε σε κάποια πλατεία της περιοχής.

Κείμενο «γροθιά στο στομάχι»: Αν έχεις τα αρχ@@α πες, χαίρεσαι που σκότωσες έναν 15χρονο;

Οι Αρχές ερευνούν κάθε χιλιοστό στα social media, ενώ εξετάζουν και τα μηνύματα που αντάλλαξε όπως και τις κλήσεις.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στο σημείωμα που άφησε πίσω του ο νεαρός, κατονομάζει έξι αλλοδαπούς, οι οποίο “τον κατέστρεψαν”, όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο Νίκος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις