Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Γαλάζιος” ο Κατσιαντώνης – ΝΔ: “Θα ενισχύσει την προσπάθειά μας”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Γαλάζιος” ο Κατσιαντώνης – ΝΔ: “Θα ενισχύσει την προσπάθειά μας”

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης προσχώρησε σήμερα στη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη στις 12:00 στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς. «Ο κ. Κατσιαντώνης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο για την ανάταξη της χώρας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κόμματος. Ο Κ. […]

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης προσχώρησε σήμερα στη Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη στις 12:00 στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

«Ο κ. Κατσιαντώνης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο για την ανάταξη της χώρας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κόμματος.

Ο Κ. Κατσιαντώνης είχε εκλεγεί στον νόμο Λάρισας με την Ένωση Κεντρώων από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Απρίλιο. Με την συγκεκριμένη προσθήκη η ΝΔ αυξάνει την δύναμή της σε 77 βουλευτές.

Στη νέα πολιτική του «στέγη» ο Γιώργος Κατσιαντώνης

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Λάρισας, κ. Γιώργο Κατσιαντώνη.

Ο κ. Κατσιαντώνης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο για την ανάταξη της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης καλωσόρισε τον κ. Κατσιαντώνη στη Νέα Δημοκρατία και με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, θα γνωστοποιήσει εντός της ημέρας ότι ο βουλευτής εντάσσεται στο εξής στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις