Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι 8 λόγοι που θα την πάρουν μακριά σου
PLUS

Οι 8 λόγοι που θα την πάρουν μακριά σου

Οι γυναίκες είναι σίγουρα πιο συναισθηματικές από τους άντρες. Ή τουλάχιστον ήταν. Τώρα που οι περισσότερες είναι ανεξάρτητες, δεν το φιλοσοφούν και πολύ – αν δεν περνούν καλά στη σχέση θα φύγουν. Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι όμως που μια γυναίκα θα την κάνει; Ναι, επειδή είναι όλες ίδιες (με ελάχιστες εξαιρέσεις), ενοχλούνται από τους […]

Οι γυναίκες είναι σίγουρα πιο συναισθηματικές από τους άντρες. Ή τουλάχιστον ήταν. Τώρα που οι περισσότερες είναι ανεξάρτητες, δεν το φιλοσοφούν και πολύ – αν δεν περνούν καλά στη σχέση θα φύγουν.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι όμως που μια γυναίκα θα την κάνει; Ναι, επειδή είναι όλες ίδιες (με ελάχιστες εξαιρέσεις), ενοχλούνται από τους ίδιους λόγους. Πάμε να τους δούμε και αν μπορείς, διώξε αυτά τα στοιχεία. Αν πάλι δεν μπορείς, τουλάχιστον θα ξέρεις γιατί έφυγε. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, που το «ψάχνουν» για χρόνια και το ρίχνουν σε άλλον…

Είσαι κυκλοθυμικός

Συνήθως κατηγορούνται οι γυναίκες ότι είναι κυκλοθυμικές λόγω ορμονών και περιόδου. Εάν δεν έχεις όρεξη ή είχες μια δύσκολη μέρα, μπορείς να της το πεις. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι και έπειτα συζήτα το. Δεν θα μυρίσει τα νύχια της.

Δεν είναι καλό το κρεβάτι

Εάν δεν προσπαθείς να την ικανοποιήσεις και κάνεις αυτό που σου αρέσει και ξέρεις να κάνεις, σίγουρα θα φύγει. Για τις γυναίκες το σεξ είναι πολύ βασικό για μια λειτουργική, ολοκληρωμένη σχέση.

Ξοδεύεις υπερβολικό χρόνο με τους φίλους σου

Το ότι είστε σε μια σχέση δεν σημαίνει ότι αυτόματα αποκόβεστε από τους φίλους σας. Όλα όμως με κάποια ισορροπία. Σκέψου πως θα σου φαινόταν εσένα αν ήταν όλη μέρα και όλη νύχτα με τις φίλες της.

Ψέματα

Μπορεί ο λόγος που είπες ψέματα για κάτι να ήταν γιατί δεν ήθελες να πάρει τεράστιες διαστάσεις το θέμα. Βέβαια, δε θα ξέρεις ποτέ ποια θα είναι η πραγματική πρώτη αντίδραση αν δεν το δοκιμάσεις.

Αν θέλεις να την κρατήσεις στη σχέση σας, να είσαι ειλικρινής.

Είσαι εργασιομανής

Η δουλειά τρώει τον αφέντη αλλά και την σχέση. Ναι στις γυναίκες αρέσει να έχουν έναν εργατικό και πετυχημένο άντρα στο πλευρό τους. Δεν τους αρέσει να έχουν, όμως, έναν άντρα που το γραφείο τους τούς βλέπει περισσότερο από ότι η κοπέλα τους.

Είσαι άλλος άνθρωπος όταν υπάρχει κόσμος

Όταν είστε οι δυο σας είσαι τρυφερός, ενώ όταν είστε με παρέα θέλεις να επιβληθείς. Πολύ συνηθισμένο. Άμα συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι θέμα χρόνου για το πότε θα σε αφήσει. Τέτοιες συμπεριφορές είναι δείγμα ανασφάλειας.

Είσαι τσιγκούνης

Η κοπέλα σου ξέρει πολύ καλά αν έχεις δυσκολίες, οπότε δεν θα σου πει και τίποτα. Οι γυναίκες ξενερώνουν πολύ με τη μιζέρια και όχι επειδή δεν τις πηγαίνουν στα χλιδάτα εστιατόρια. Αν της μιλήσεις άλλωστε, να ξέρεις πως θα σε αγαπήσει περισσότερο.

Στην τελική ακόμα και σε ένα παγκάκι να την βγάλετε, θα της αρέσει πολύ περισσότερο, από ότι να σε βλέπει να μετράς τις μπουκιές της.

Την αγνοείς

Μόνο και μόνο που θα ξέρει ότι θα μπορεί να απευθυνθεί σε σένα για οποιοδήποτε θέμα, της δημιουργείς ένα αίσθημα ασφάλειας. Εάν την αγνοείς και δεν κάθεσαι έστω 5 λεπτά να την ακούσεις, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να σε εγκαταλείψει.

Ώρα για ξυράφι στα «χαμηλά»: Πώς σε προτιμούν οι γυναίκες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις