Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο “πόλεμος των Ρόουζ” – Μήνυση της Αλιμόνου στον Βαρδινογιάννη
LIFESTYLE

Ο “πόλεμος των Ρόουζ” – Μήνυση της Αλιμόνου στον Βαρδινογιάννη

Μήνυση σε βάρος του πρώην συζύγου της Παύλου Βαρδινογιάννη κατέθεσε η Τζίνα Αλιμόνου, επειδή δεν κατέβαλλε την μηνιαία διατροφή. Η ηθοποιός μετέβη στο Α.Τ Ψυχικού και κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά  για παραβίαση δικαστικής απόφασης και παραβίαση υποχρέωσης διατροφής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει καταβληθεί διατροφή για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, μετά από εκτέλεση της […]

Μήνυση σε βάρος του πρώην συζύγου της Παύλου Βαρδινογιάννη κατέθεσε η Τζίνα Αλιμόνου, επειδή δεν κατέβαλλε την μηνιαία διατροφή.

Η ηθοποιός μετέβη στο Α.Τ Ψυχικού και κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά  για παραβίαση δικαστικής απόφασης και παραβίαση υποχρέωσης διατροφής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει καταβληθεί διατροφή για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, μετά από εκτέλεση της 2819 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών από τις 2 Ιουλίου.

Αλιμόνου – Βαρδινογιάννης: Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σταλεί σχετικό σήμα σε τμήματα και υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και ο κ. Βαρδινογιάννης αναζητείται από την Αστυνομία και κινδυνεύει να συλληφθεί και πέραν της παρέλευσης του αυτοφώρου.

Η Τζίνα Αλιμόνου στην πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη μετά το διαζύγιο στο Gala μίλησε για τον χωρισμό της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, με τον οποίο τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκονται σε «πόλεμο».

Η Τζίνα Αλιμόνου αποκάλυψε ότι δεν ήταν επιθυμία της να χωρίσει και ότι, παρά την τελευταία της δικαστική νίκη, ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν καταβάλλει ούτε ένα ευρώ από τη διατροφή που επιδικάστηκε.

Αλιμόνου για Βαρδινογιάννη: «Δε μας δίνει ούτε ένα ευρώ»!

Ο κ. Βαρδινογιάννης αναζητήθηκε ήδη στην κατοικία του, αλλά οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι δεν ήταν εκεί και έφυγαν. Πλέον, όταν εντοπισθεί εντός των συνόρων ο κ. Παύλος Βαρδινογιάννης, που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στις ΗΠΑ αυτές τις ημέρες, θα συλληφθεί.

Αυτό θα συμβεί επειδή το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις