Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαρδινογιάννης – Αλιμόνου: Συνεχίζεται το «σίριαλ» του διαζυγίου
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βαρδινογιάννης – Αλιμόνου: Συνεχίζεται το «σίριαλ» του διαζυγίου

Ένα νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» του διαζυγίου της Τζίνας Αλιμόνου με τον Παύλο Βαρδινογιάννη φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως έγινε γνωστό χθες Δευτέρα 09/7, η Τζίνα Αλιμόνου μήνυσε τον επιχειρηματία υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καταβάλλει τη διατροφή εδώ και τρεις μήνες, παρότι είναι υποχρεωμένος με βάση την πρόσφατη δικαστική απόφαση. Ο «πόλεμος των Ρόουζ» […]

Ένα νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» του διαζυγίου της Τζίνας Αλιμόνου με τον Παύλο Βαρδινογιάννη φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως έγινε γνωστό χθες Δευτέρα 09/7, η Τζίνα Αλιμόνου μήνυσε τον επιχειρηματία υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καταβάλλει τη διατροφή εδώ και τρεις μήνες, παρότι είναι υποχρεωμένος με βάση την πρόσφατη δικαστική απόφαση.

Ο «πόλεμος των Ρόουζ» – Μήνυση της Αλιμόνου στον Βαρδινογιάννη

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr ο επιχειρηματίας θα απαντήσει εντός της ημέρας με μήνυση κατά της Τζίνας Αλιμόνου, καθώς όπως υποστηρίζει έχει ήδη καταθέσει διατροφή ύψους τουλάχιστον 70.000 ευρώ.

Ωστόσο μια προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου αλλάζει τα δεδομένα.

Αλιμόνου – Βαρδινογιάννης: Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου

Πλέον ορίζεται δικαίωμα επικοινωνίας του επιχειρηματία με τα παιδιά του από τις 15 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου του 2018, δηλαδή για 25 συνεχόμενες ημέρες αντί για 2 δεκαπενθήμερα που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση.

Ενώ η διατροφή που είναι υποχρεωμένος να καταβάλει ορίζεται στα 4.000 ευρώ για καθένα από τα 4 παιδιά και στα 2.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιμόνου, δηλαδή 18.000 συνολικά αντί για 34.500 ευρώ που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις