Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πήγε να ληστέψει με αποκριάτικο πιστόλι
ΕΛΛΑΔΑ

Πήγε να ληστέψει με αποκριάτικο πιστόλι

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. όταν κατά την σύλληψη ενός 28χρονου βρήκαν πάνω του… το αποκριάτικο πιστόλι. Λίγες ώρες νωρίτερα ο νεαρός άνδρας επιχείρησε να ληστέψει μια 52χρονη γυναίκα την ώρα που εκείνη περπατούσε στον δρόμο. Παρολίγον τραγωδία! Είχε κρύψει εκρηκτικά στην αυλή του σπιτιού Η 52χρονη γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη […]

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. όταν κατά την σύλληψη ενός 28χρονου βρήκαν πάνω του… το αποκριάτικο πιστόλι.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο νεαρός άνδρας επιχείρησε να ληστέψει μια 52χρονη γυναίκα την ώρα που εκείνη περπατούσε στον δρόμο.

Παρολίγον τραγωδία! Είχε κρύψει εκρηκτικά στην αυλή του σπιτιού

Η 52χρονη γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη σε έναν δρόμο της Ορεστιάδας ήρθε αντιμέτωπη με τον νεαρό, ο οποίος την πλησίασε και κόλλησε πάνω της ένα πιστόλι προσπαθώντας να αρπάξει την τσάντα της.

Όμως η γυναίκα αντιστάθηκε και ο επίδοξος ληστής που δεν περίμενε την αντίδρασή της εγκατέλειψε την προσπάθειά του βάζοντάς το στα πόδια.

Ήρθε και το εξώδικο μετά την απίστευτη «γκάφα» της ΕΛΑΣ

Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ξεκίνησαν εκτενείς έρευνες μετά την καταγγελία που δέχθηκαν από το παρ’ ολίγον θύμα του, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 28χρονο Έλληνα λίγες ώρες αργότερα βάσει της περιγραφής του και να του βάλουν χειροπέδες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις