Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΟΦ: Απαγόρευση σε γνωστό συμπλήρωμα διατροφής
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΟΦ: Απαγόρευση σε γνωστό συμπλήρωμα διατροφής

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του γνωστού συμπληρώματος διατροφής Rock Hard αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ). Συγκεκριμένα η απόφαση αφορά τη συσκευασία του 1 ή/και 4 caps, της εταιρείας Global Products Europe S.L. και αυτό επειδή περιέχει σαν συστατικό το μη εγκεκριμένο νεοφανές τρόφιμο Epimedium. Προσοχή! Συμπληρώματα διατροφής χωρίς την έγκριση ΕΟΦ Το προϊόν […]

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του γνωστού συμπληρώματος διατροφής Rock Hard αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Συγκεκριμένα η απόφαση αφορά τη συσκευασία του 1 ή/και 4 caps, της εταιρείας Global Products Europe S.L. και αυτό επειδή περιέχει σαν συστατικό το μη εγκεκριμένο νεοφανές τρόφιμο Epimedium.

Προσοχή! Συμπληρώματα διατροφής χωρίς την έγκριση ΕΟΦ

Το προϊόν παράγεται από την Global Wholesale Distribution s.l., διακινείται δε σαν συμπλήρωμα διατροφής και διατίθενται μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τον ΕΟΦ, η παρούσα απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Οι επιχειρήσεις που διακινούν το εν λόγω προϊόν στην Ελλάδα οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους πελάτες τους, προκειμένου να τα αποσύρουν από την αγορά, ενημερώνοντας σχετικά τον ΕΟΦ.

Αποσύρθηκε φάρμακο από νοσοκομεία και φαρμακεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις