Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / To deal του “αιώνα” είναι γεγονός – Αποχαιρέτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

To deal του “αιώνα” είναι γεγονός – Αποχαιρέτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Είναι πλέον οριστικό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε επισήμως τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους οπαδούς της με ένα μακροσκελές μήνυμα που ανέβηκε στο site της Βασίλισσας. Με το ποσό των 105 εκατομμυρίων λιρών και την κάλυψη της ρήτρας του θα μεταγραφεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ομάδα του Τορίνο. Ο Πορτογάλος μετά […]

Είναι πλέον οριστικό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε επισήμως τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους οπαδούς της με ένα μακροσκελές μήνυμα που ανέβηκε στο site της Βασίλισσας.

Με το ποσό των 105 εκατομμυρίων λιρών και την κάλυψη της ρήτρας του θα μεταγραφεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ομάδα του Τορίνο.

Ο Πορτογάλος μετά τον αποκλεισμό της χώρας του από το Μουντιάλ απολαμβάνει τις διακοπές του με την οικογένεια του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα.

Όπως αναφέρουν Ιταλικά μέσα ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι ταξίδεψε εσπευσμένα στην πόλη της Πελοποννήσου για να συναντήσει τον Κριστιάνο και να αποσπάσει την υπογραφή του.

Το μήνυμα του Ρονάλντο:

«Αυτά τα χρόνια στη Ρεάλ και στην πόλη της Μαδρίτης, ήταν ίσως τα πιο ευτυχισμένα της ζωής μου.

Τρέφω μόνο τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτό το σύλλογο και για αυτήν την πόλη. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη που έλαβα.

Ωστόσο, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και γι ‘αυτό ζήτησα από τη Ρεάλ να δεχθεί την μεταγραφή μου.

https://twitter.com/realmadrid/status/1016707221261115392

Δεν έβαλε μυαλό ο Βίντα: Προκαλεί ξανά και πολύ χειρότερα (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις