Ορίστηκε η εκδίκαση της προσφυγής κατά Χριστοδουλόπουλου – Ολυμπιακού

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ορίστηκε η εκδίκαση της προσφυγής κατά Χριστοδουλόπουλου – Ολυμπιακού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η «κόντρα» της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και την ΠΑΕ Ολυμπιακός πάει στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα, η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόυπουλου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εκδικαστεί τη Δευτέρα 16 Ιουλίου από τη συγκεκριμένη επιτροπή της ΕΠΟ Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ αξιώνει ένα ποσό […]

10.07.2018 | 10:03

Η «κόντρα» της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και την ΠΑΕ Ολυμπιακός πάει στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα, η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόυπουλου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εκδικαστεί τη Δευτέρα 16 Ιουλίου από τη συγκεκριμένη επιτροπή της ΕΠΟ

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ αξιώνει ένα ποσό ύψους 315.666 ευρώ, την μη συμμετοχή του Χριστοδουλόπουλου σε επίσημους αγώνες για έξι μήνες και την επιβολή ποινής απαγόρευσης μετεγγραφών στον Ολυμπιακό για δύο περιόδους.

Να αναφέρουμε πως η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ αποτελείται από πέντε μέλη. Προεδρεύων είναι ένας συνταξιούχος εφέτης και συμπληρώνεται από δύο εκπροσώπους του ΠΣΑΠ και –στην περίπτωση αυτή- δύο εκπροσώπους της Superleague.

Μπουφόν, ένας μικρός «θεός»: «Έχω κι άλλα να δώσω! (pics-vid)

Exit mobile version