Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τσίπρας – Ερντογάν: «Ραντεβού» στις Βρυξέλλες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσίπρας – Ερντογάν: «Ραντεβού» στις Βρυξέλλες

«Κλείδωσε» η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν η οποία θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Τούρκος πρόεδρος θα συναντηθούν την Πέμπτη στις 14:30. Ο Ερντογάν εγκαινιάζει το μεγαλύτερο τζαμί της Ανατολικής Μεσογείου Νωρίτερα ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης […]

«Κλείδωσε» η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν η οποία θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Τούρκος πρόεδρος θα συναντηθούν την Πέμπτη στις 14:30.

Ο Ερντογάν εγκαινιάζει το μεγαλύτερο τζαμί της Ανατολικής Μεσογείου

Νωρίτερα ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σημείωσε ότι «τα γραφεία Τσίπρα και Ερντογάν αναμένεται να επικοινωνήσουν εντός της ημέρας»

Σε κάθε περίπτωση όμως ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, έχει ως προτεραιότητα το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, και υπογράμμισε ότι αυτό θα τεθεί σε όλες τις παρεμβάσεις και όλες τις συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα «ώστε να ασκηθεί η μέγιστη δυνατή πίεση για την απελευθέρωσή τους».

Ορκίστηκε και πλέον έχει υπερεξουσίες ο Ερντογάν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις