Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Από το παιχνίδι στην πισίνα, στον θάνατο – “Του είπα να φύγουμε”, λέει φίλη του 15χρονου (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το παιχνίδι στην πισίνα, στον θάνατο – “Του είπα να φύγουμε”, λέει φίλη του 15χρονου (vid)

Από το παιχνίδι, στον θάνατο. Το τελευταίο βράδυ πριν ο 15χρονος μαθητής απαγχονιστεί στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Αργυρούπολη, βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων φίλης του. Το protothema.gr  αποκαλύπτει βίντεο από το πάρτι. «Τα παιδιά που ήταν στο πάρτι, ήταν όλα φίλοι του. Πήγε στο πάρτι και μετά αυτοκτόνησε» λέει φίλη του θύματος. Οι προσκεκλημένοι είχαν […]

Από το παιχνίδι, στον θάνατο. Το τελευταίο βράδυ πριν ο 15χρονος μαθητής απαγχονιστεί στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Αργυρούπολη, βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων φίλης του.

Το protothema.gr  αποκαλύπτει βίντεο από το πάρτι.

«Τα παιδιά που ήταν στο πάρτι, ήταν όλα φίλοι του. Πήγε στο πάρτι και μετά αυτοκτόνησε» λέει φίλη του θύματος.

Οι προσκεκλημένοι είχαν ενημερωθεί να έχουν μαζί το μαγιό τους γιατί το «θέμα» του πάρτι ήταν παιχνίδι σε φουσκωτή πισίνα.

Ανάμεσά τους και ο 15χρονος μετέπειτα αυτόχειρας. Λίγες ώρες μετά θα έβαζε τέλος στη ζωή του, προκαλώντας θρήνο στην οικογένεια και τους φίλους του, αλλά και ερωτήματα.

Σήμερα το «αντίο» στο Νίκο: Το τραγικό περιστατικό λίγες μέρες πριν το τέλος

Του έκαναν bullying και εγώ του έλεγα να φύγουμε»

Στενή φίλη του 15χρονου αποκαλύπτει πώς ο νεαρός δεχόταν bullying μέσα στο σχολείο. «Είχα παρατηρήσει κάποια παιδιά να του κάνουν bullying και εγώ του έλεγα να φύγουμε από αυτές τις παρέες, αλλά εκείνος δεν είχε πρόβλημα. Όταν τον κορόιδευαν, τους απαντούσε. Ήταν παιδιά από την ίδια τάξη αλλά και από άλλες» αποκαλύπτει η φίλη του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις