Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΑΝΕΛ: Βαριές κουβέντες για το κόμμα Καμμένου – Μπαλτάκου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΕΛ: Βαριές κουβέντες για το κόμμα Καμμένου – Μπαλτάκου

Με μία φαρμακερή ανακοίνωση σχολίασαν οι ΑΝΕΛ την ίδρυση νέου κόμματος από τους Δ. Καμμένο και Τ. Μπαλτάκο. Οι ΑΝΕΛ κάνουν λόγο για μαριονέτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ μιλούν για ένα γνωστό τέλος που περιλαμβάνει πολιτικό αφανισμό και ηθικό ξεπεσμό. «Η αυλαία σηκώθηκε, οι μαριονέτες αποκαλύπτονται. Ο συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, χέρι – χέρι με […]

Με μία φαρμακερή ανακοίνωση σχολίασαν οι ΑΝΕΛ την ίδρυση νέου κόμματος από τους Δ. Καμμένο και Τ. Μπαλτάκο. Οι ΑΝΕΛ κάνουν λόγο για μαριονέτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ μιλούν για ένα γνωστό τέλος που περιλαμβάνει πολιτικό αφανισμό και ηθικό ξεπεσμό.

«Η αυλαία σηκώθηκε, οι μαριονέτες αποκαλύπτονται. Ο συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, χέρι – χέρι με τον αποστάτη, ετοιμάζονται για την παράστασή τους. Όλοι ξέρουμε ποιος κρατάει τα νήματα» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης σχετικά με την ίδρυση νέου κόμματος που ανακοίνωσαν οι Τάκης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος, «το νέο κομματικό μόρφωμα», όπως το αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ΑΝΕΛ.

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τους Δούρειους Ίππους του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το τέλος τους γνωστό, πολιτικός αφανισμός και ηθικός ξεπεσμός» καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Τοσουνίδης.

Κίνηση «ματ» από Μπαλτάκο – Καμμένο: «Για όσους δακρύζουν με τον Εθνικό Ύμνο»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις