Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μην το χάσετε: Ο κορυφαίος Ντουέιν Τζόνσον στον “Ουρανοξύστη”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μην το χάσετε: Ο κορυφαίος Ντουέιν Τζόνσον στον “Ουρανοξύστη”

Ο κορυφαίος Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί στην ταινία της Legendary «Ουρανοξύστης», που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα. Ο Γουίλ Σόγιερ, πρώην επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης Ομήρων του FBI και βετεράνου πολέμου, μετά από αναγκαστική απόσυρση από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού, προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας σε ουρανοξύστες. Σε μια αποστολή στην Κίνα ενοχοποιείται για την ξαφνική […]

Ο κορυφαίος Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί στην ταινία της Legendary «Ουρανοξύστης», που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα.

Ο Γουίλ Σόγιερ, πρώην επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης Ομήρων του FBI και βετεράνου πολέμου, μετά από αναγκαστική απόσυρση από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού, προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας σε ουρανοξύστες.

Σε μια αποστολή στην Κίνα ενοχοποιείται για την ξαφνική ανάφλεξη τμήματος του ψηλότερου, πιο εξελιγμένου ουρανοξύστη, την ασφάλεια του οποίου είχε μόλις αναλάβει.

Ο Γουίλ προσπαθεί να βρει τους υπαίτιους της φωτιάς και να σώσει την οικογένειά του που είναι παγιδευμένη μέσα στο κτίριο.

Θα τα καταφέρει;

Game of Thrones: Ένα «αντίο» με αίμα από την Arya

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της 3D περιπέτειας δράσης υπογράφει ο Ρόουσον Μάρσαλ Θάρμπερ και η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις