Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Όταν η Δαλάκα τουίταρε για την κυτταρίτιδα και τους Πακιστανούς
LIFESTYLE

Survivor: Όταν η Δαλάκα τουίταρε για την κυτταρίτιδα και τους Πακιστανούς

Η Κατερίνα Δαλάκα ξεχώρισε από τα πρώτα επεισόδια του Survivor 2 και θεωρείται από πολλούς η νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης. Αυτό δεν το ξέρει κανείς, όμως είναι σίγουρο πως η Κατερίνα δεν παίζεται σε δύναμη, αντοχές, ταχύτητα και τσαμπουκά. Από την άλλη, χαρακτηρίζεται και για τον εγωισμό της, που δεν προσπάθησε καν να κρύψει. Survivor: […]

Η Κατερίνα Δαλάκα ξεχώρισε από τα πρώτα επεισόδια του Survivor 2 και θεωρείται από πολλούς η νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτό δεν το ξέρει κανείς, όμως είναι σίγουρο πως η Κατερίνα δεν παίζεται σε δύναμη, αντοχές, ταχύτητα και τσαμπουκά. Από την άλλη, χαρακτηρίζεται και για τον εγωισμό της, που δεν προσπάθησε καν να κρύψει.

Survivor: Ο Σάκης κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την επιστροφή στο σπίτι! (vid)

Οι απανωτές νίκες που έφερνε όμως, έκανε τους άλλους να «σιωπούν» παρά τα νεύρα τους με τις αρχηγικές της τάσεις.

Για τον εγωισμό αυτό, η Δαλάκα επικρίθηκε πολύ. Στο Twitter, στα πάνελ παντού.

«Με συμπαθείς?ομορφα. Δεν με συμπαθείς? ομορφα again.ναι υπαρχουν κ ανθρωποι που τρεχουν χωρις να τους κυνηγανε,εμας του στιβου:) selfish sensitive patient dynamics», γράφει στο προφίλ της στο Twitter περιγράφοντας τον εαυτό της.

Πρόκειται για έναν λογαριασμό που άνοιξε το 2012, όταν δηλαδή ήταν 20 χρονών. Από αυτόν το λογαριασμό τουίταρε μέχρι το 2013, όταν και αποφάσισε να ανοίξει έναν άλλο λογαριασμό για να συνεχίσει να τουιτάρει. Ωστόσο, ποτέ δεν έσβησε τον αρχικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Κατερίνα σε αυτόν το λογαριασμό της στο Twitter δεν περιορίζεται στο να κάνει retweets.

Η Άννα Βίσση έβαλε στη θέση του Σκοπιανό μέσα στο γεμάτο κέντρο

Κάποια, σίγουρα θα προτιμούσε να μην είχαν βγει στην επιφάνεια. Όχι τίποτε άλλο, αλλά γιατί ζούμε σε μια κοινωνία που «πυροβολείσαι» με το παραμικρό…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις