Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παντρεύτηκε ο Σρόιτερ – Έλαμπε από ευτυχία η σύζυγός του (pics)
LIFESTYLE

Παντρεύτηκε ο Σρόιτερ – Έλαμπε από ευτυχία η σύζυγός του (pics)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την Κυριακή ο Αντώνης Σρόιτερ και η αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη. Το ζευγάρι μετά τον πολιτικό γάμο του το 2013, αποφάσισε να κάνει σε κλειστό κύκλο και το θρησκευτικό του γάμο, μαζί με την βάφτιση της μικρής του κόρης. Το ζευγάρι έχει δυο κόρες: την Νάντια και την μικρή Παυλίνα. «Είναι όλα έτοιμα, […]

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την Κυριακή ο Αντώνης Σρόιτερ και η αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη.

Το ζευγάρι μετά τον πολιτικό γάμο του το 2013, αποφάσισε να κάνει σε κλειστό κύκλο και το θρησκευτικό του γάμο, μαζί με την βάφτιση της μικρής του κόρης. Το ζευγάρι έχει δυο κόρες: την Νάντια και την μικρή Παυλίνα.

«Είναι όλα έτοιμα, τώρα φροντίζω τις τελευταίες λεπτομέρειες. Βασικά η Παυλίνα βαφτίζεται, η δεύτερή μας κόρη, η οποία μπαίνει πια και επίσημα στο δρόμο του Θεού και με αφορμή αυτό είπαμε και εμείς να πάρουμε την ευλογία του, γιατί καταλαβαίνεις ότι μετά από 7 χρόνια γάμου δεν θα αλλάξει κάτι.

Νυφούλα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Το τέλειο «δώρο» του γαμπρού (vids)

Είμαστε παντρεμένοι με πολιτικό οπότε τώρα θέλουμε να πάρουμε την ευλογία του Θεού που νομίζω ότι είναι πολύ εντυπωσιακό. Δε θα ‘ναι παραδοσιακός, νομίζω τίποτα παραδοσιακό δε θα έχει αυτός ο γάμος, είναι λίγο πρωτοπόρος, νεανικός έτσι μοντέρνος.

Είναι πάρα πολύ κλειστός, θα είναι μόνο οικογένειες και μετά θα κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, μετά από μερικές μέρες εδώ στην Αθήνα», είχε δηλώσει σχετικά, πριν λίγο καιρό η Ιωάννα.

https://www.instagram.com/p/Bk9vHBRj5bL/?utm_source=ig_embed

Η Ιωάννα Μπούκη επέλεξε ένα νυφικό δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ το χτένισμά της επιμελήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Μετά το γάμο ακολούθησε και μια γαμήλια δεξίωση στο Ψυχικό, όπου έδωσαν το παρών φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Οι καλεσμένοι τους κατέφθασαν κρατώντας ομπρέλες.

Ανάμεσά τους ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς με την αγαπημένη του Λόρι, η Αγγελική Νικολούλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό, η Ελένη Τσολάκη με τον σύζυγό της, η Βίκυ Χατζηβασιλέιου, η Ελεονώρα Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη, ο Δήμος Βερύκιος, ο Απόστολος Τζιτζικώστας με την σύζυγό του Ελεάννα Βλάχου, η Ναταλία Γερμανού και πολλοί ακόμη.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις