Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο πιο γενναιόδωρος επιχειρηματίας του πλανήτη!
ΚΟΣΜΟΣ

Ο πιο γενναιόδωρος επιχειρηματίας του πλανήτη!

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για τον Ινδό επιχειρηματία, ο οποίος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνει ένα δώρο στους υπαλλήλους του. Ο ανώνυμος επιχειρηματίας αποφάσισε να ξοδέψει μερικά από τα εκατομμύριά του, κάνοντας δώρο σε 3.500 υπαλλήλους του, διακοπές μίας εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη. Έκαναν «διακοπές» 30 λεπτών στην Ελλάδα! […]

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για τον Ινδό επιχειρηματία, ο οποίος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνει ένα δώρο στους υπαλλήλους του.

Ο ανώνυμος επιχειρηματίας αποφάσισε να ξοδέψει μερικά από τα εκατομμύριά του, κάνοντας δώρο σε 3.500 υπαλλήλους του, διακοπές μίας εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Έκαναν «διακοπές» 30 λεπτών στην Ελλάδα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ινδός δισεκατομμυριούχος, που συμπεριλαμβάνεται στην λίστα του Forbes με τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αποφάσισε να σπονσοράρει τις διακοπές των χιλιάδων υπαλλήλων του.

Μάλιστα, εκτός από τα έξοδα διαμονής αλλά και τα έξοδα για την μετάβασή τους στην Κωνσταντινούπολη, έχει μεριμνήσει και για την διασκέδασή τους, καθώς έχουν προγραμματιστεί ειδικές ξεναγήσεις στο Τοπ Καπί, στην Αγία Σοφία αλλά και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς της πόλης.

Ήρθαν στην Ελλάδα για διακοπές και έκαναν την… τύχη τους!

Σύμφωνα με πηγές, το κόστος αυτής της «απόβασης» στην Πόλη θα ανέλθει περίπου στα 10 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που φαντάζει αμελητέο για τον Ινδό κροίσο που αποφάσισε να προσφέρει μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης στους υπαλλήλους του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις