Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Wimbledon: Ο Τσιτσιπάς στην πιο σκληρή του μάχη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Wimbledon: Ο Τσιτσιπάς στην πιο σκληρή του μάχη

Ο Τσιτσιπάς τα έδωσε όλα κόντρα στον Ίσνερ, Νο 9 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τις… βόμβες που δέχθηκε από το σέρβις. Μετά από σκληρή μάχη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος Έλληνας τενίστας που περνά στους “8” σε τουρνουνά Grand Slam. Η εκπληκτική πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά […]

Ο Τσιτσιπάς τα έδωσε όλα κόντρα στον Ίσνερ, Νο 9 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τις… βόμβες που δέχθηκε από το σέρβις.

Μετά από σκληρή μάχη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος Έλληνας τενίστας που περνά στους “8” σε τουρνουνά Grand Slam.

Η εκπληκτική πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Wimbledon σταμάτησε απέναντι στον Αμερικανό.

Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του Χάνεϊκατ: «Δεν αυτοκτόνησε το παιδί μου»

Πέρα από το πρώτο σετ, τα άλλα δυο χάθηκαν στο τάι μπρέικ, με την πρόκριση να πηγαίνει στον Αμερικανό μετά από 2 ώρες και 5 λεπτά αγώνα.

Ο Ίσνερ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 22 άσους, 54 winners και 20 αβίαστα λάθη. Από την πλευρά του, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε είχε 18 άσους, 40 winners και μόνο 11 αβίαστα λάθη. Πλέον, η είσοδος του Τσιτσιπά στο top 30 της παγκόσμιας κατάταξης (Νο 31 αυτή τη στιγμή) θεωρείται δεδομένη.

Στους “8” του Wimbledon, ο Ίσνερ θα αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς, ο οποίος φημίζεται και αυτός για το ισχυρός του σέρβις.

Στα ημιτελικά του Quimper Challenger ο Τσιτσιπάς!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις