Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πώς η “μεγάλη δημοσκόπηση” δίνει προβάδισμα… 4,6% στη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς η “μεγάλη δημοσκόπηση” δίνει προβάδισμα… 4,6% στη ΝΔ

Είναι γνωστό πως οι δημοσκοπήσεις πολλές φορές μπορεί να είναι «στημένες», ωστόσο η γενική εικόνα που παρουσιάζουν αγγίζει την πραγματικότητα. Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δίνουν το τελευταία διάστημα σαφές προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απογοητεύσει ακόμα και κάποτε φανατικούς θαυμαστές. Οι δημοσκοπήσεις ζορίζουν την κυβέρνηση – «Τονωτικές ενέσεις» από τον Τσίπρα Τα πολλά […]

Είναι γνωστό πως οι δημοσκοπήσεις πολλές φορές μπορεί να είναι «στημένες», ωστόσο η γενική εικόνα που παρουσιάζουν αγγίζει την πραγματικότητα.

Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δίνουν το τελευταία διάστημα σαφές προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απογοητεύσει ακόμα και κάποτε φανατικούς θαυμαστές.

Οι δημοσκοπήσεις ζορίζουν την κυβέρνηση – «Τονωτικές ενέσεις» από τον Τσίπρα

Τα πολλά μέτρα που «έφερε» η κυβέρνηση, με το Σκοπιανό να είναι το κερασάκι στην τούρτα, έστρεψαν τους πολίτες σε άλλα μέτωπα, με το «γαλάζιο» να βρίσκεται πρώτο στη γραμμή.

Μια δημοσκόπηση ωστόσο, προκαλεί αίσθηση, καθώς δείχνει τη ΝΔ να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό μόλις 4,6%.

Η εφημερίδα documento δημοσίευσε «μεγάλη δημοσκόπηση» μιας νεοσύστατης εταιρίας υπό την επωνυμία Voxpop Analysis. Ποια είναι όμως η εταιρία Voxpop Analysis και με ποιο τρόπο έγινε η «μεγάλη δημοσκόπηση»;

Η σύσταση της έγινε μόλις πριν από ενάμιση μήνα και είναι μονομετοχική ΙΚΕ με μετοχικό κεφάλαιο 100 ευρώ. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το στοιχείο που προκαλεί αίσθηση.

Μόνος θα μείνει ο Καμμένος – Κι άλλη ηχηρή αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ

Είναι και το γεγονός ότι διαχειριστής και αποκλειστικός μέτοχος της εταιρίας ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο το 2015. Ο Ιωάννης Απόστολος Σκλίας είναι επίσης συνεργάτης της γνωστής από το παρελθόν Common View.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 εμφανίστηκε η άγνωστη μέχρι τότε εταιρία Common View και είχε διατυπώσει την εκτίμηση ότι η ψαλίδα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. κλείνει, κάτι που δεν έδειχναν άλλες δημοσκοπήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις