Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την αυτοκτονία του μαθητή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την αυτοκτονία του μαθητή

Την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος για το τραγικό συμβάν του απαγχονισμού του 15χρονου μαθητή ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αργυρούπολη.  Τον νεαρό βρήκαν οι γονείς κρεμασμένο στο μπαλκόνι. Γύρισε από το πάρτι και κρεμάστηκε – Ψάχνουν το κινητό του Νίκου […]

Την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος για το τραγικό συμβάν του απαγχονισμού του 15χρονου μαθητή ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αργυρούπολη. 

Τον νεαρό βρήκαν οι γονείς κρεμασμένο στο μπαλκόνι.

Γύρισε από το πάρτι και κρεμάστηκε – Ψάχνουν το κινητό του Νίκου οι Αρχές

Οι λόγοι που οδήγησαν το Νίκο στην αυτοκτονία συνδέονται με  το bullying που δεχόταν στο σχολείο από συμμαθητές του, τους οποίους φέρεται ότι κατονομάζει, σε σημείωμα  που άφησε, λέγοντας  χαρακτηριστικά: «Με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Ο κ. Ζαγοραίος ανέθεσε τη διενέργεια της έρευνας σε εισαγγελέα ανηλίκων η οποία αναμένεται να αρχίσει άμεσα  την εξέταση μαρτύρων.

Τα πρώτα λόγια του πατέρα στις Αρχές δείχνουν άγνοια, καθώς, όπως φέρεται να ανέφερε ο ίδιος, δεν υπήρχε καμία ένδειξη στο σπίτι που να φανερώνει τα όσα ο γιος του περιέγραφε στα σημειώματά του.

Αργυρούπολη: «Άριστος μαθητής με παρέες ο 15χρονος» (vid)

Όσοι μένουν γύρω από το Λύκειο όπου φοιτούσε ο ανήλικος λένε ότι τα προβλήματα βίαιης συμπεριφοράς απασχολούν καθημερινά τους καθηγητές του συγκεκριμένου Λυκείου.

Την ίδια ώρα, ένας γείτονας του 14χρονου τονίζει ότι ο αυτόχειρας  ήταν ένας άριστος μαθητής και είχε παρέες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις