Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το επόμενο iPhone θα είναι απλά υπέροχο
PLUS

Το επόμενο iPhone θα είναι απλά υπέροχο

Χρώμα ετοιμάζεται να φέρει η Apple με την κυκλοφορία των νέων smartphone της τον Σεπτέμβριο. Η Apple προετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τρεις συσκευές iPhone αυτό το φθινόπωρο. Το iPhone X των 5.8-ιντσών με βελτιωμένες προδιαγραφές και χαμηλότερη τιμή. Ένα νέο 6.5 ιντσών iPhone X Plus με οθόνη OLED αλλά και ένα iPhone με οθόνη 6.1 ιντσών […]

Χρώμα ετοιμάζεται να φέρει η Apple με την κυκλοφορία των νέων smartphone της τον Σεπτέμβριο.

Η Apple προετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τρεις συσκευές iPhone αυτό το φθινόπωρο.

Το iPhone X των 5.8-ιντσών με βελτιωμένες προδιαγραφές και χαμηλότερη τιμή. Ένα νέο 6.5 ιντσών iPhone X Plus με οθόνη OLED αλλά και ένα iPhone με οθόνη 6.1 ιντσών και αναγνώριση προσώπου (Face ID), το οποίο ενδέχεται να κυκλοφορήσει σε πολλά πρωτότυπα χρώματα όπως γκρι, το λευκό, μπλε, κόκκινο ακόμα και πορτοκαλί.

Έτσι σε ξεγελά η Google με το Gmail

Δημοσίευμα του 9to5mac, αναφέρει ότι το 6.5 ιντσών iPhone X Plus θα ξεκινά από τα 1000 δολάρια – οικονομικότερο από τον προκάτοχό του. Το πολύχρωμο iPhone 6.1 ιντσών θα είναι μάλιστα το πιο οικονομικό ξεκινώντας περίπου από τα 700 δολάρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το οικονομικότερο iPhone θα μοιάζει με το iPhone X και θα περιλαμβάνει και την λειτουργία αναγνώρισης προσώπου, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα διαθέτει διπλή κάμερα όπως τα ακριβότερα μοντέλα.

Όπως αναφέρει ο αναλυτής το κινητό των 700 δολαρίων θα αντιπροσωπεύει το 55% των νέων πωλήσεων iPhone ποσοστό που αναμένεται να αυξηθεί μέχρι το 2019.

Φέρε τα βιντεάκια στα μέτρα σου, με 4 δωρεάν προγράμματα

Αν οι πληροφορίες για τα πολύχρωμα iPhone επιβεβαιωθούν, η Apple θα καταφέρει να βάλει χρώμα στην μέχρι χθες σχετικά μονόχρωμη αγορά των έξυπνων τηλεφώνων.

Επί του παρόντος τα τηλέφωνα είναι διαθέσιμα σε γκρι ή μαύρα.

Αν η Apple ακολουθήσει αυτό το μοντέλο θα χαράξει μια νέα αισθητική στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, την οποία ενδεχομένως θα ακολουθήσουν και άλλοι μεγάλοι παίκτες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις