Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ: Το “τέλος” του Χόρχε Σαμπαόλι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ: Το “τέλος” του Χόρχε Σαμπαόλι

Η ήττα της Αργεντινής θα οδηγήσει σε διαζύγιο την ομοσπονδία με τον εκλέκτορα, Χόρχε Σαμπάολι. Σύμφωνα με την ισπανική Marca, οι δύο πλευρές μελετούν τη συναινετική λύση της συνεργασίας της. «Ο Σαμπάολι δεν θα είναι πλέον ο προπονητής», γράφει η εφημερίδα. «Πρώτον, επειδή στην AFA δεν τον θέλουν ούτε ο πρόεδρος Τάπια, ούτε ο εξ […]

Η ήττα της Αργεντινής θα οδηγήσει σε διαζύγιο την ομοσπονδία με τον εκλέκτορα, Χόρχε Σαμπάολι. Σύμφωνα με την ισπανική Marca, οι δύο πλευρές μελετούν τη συναινετική λύση της συνεργασίας της.

«Ο Σαμπάολι δεν θα είναι πλέον ο προπονητής», γράφει η εφημερίδα.

«Πρώτον, επειδή στην AFA δεν τον θέλουν ούτε ο πρόεδρος Τάπια, ούτε ο εξ απορρήτων του και πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Ντάνιελ Αντζέλιτσι. Δεύτερον, επειδή ο τεχνικός παρέμεινε στη σιωπή μετά τον αποκλεισμό.

Ο Σαμπάολι δεν θέλει να έχει κακές σχέσεις με την ομοσπονδία και τους παίκτες».

Αν όμως ο Σαμπάολι δεν παραιτηθεί, η AFA θα πρέπει να τον αποζημιώσει με 9,1 εκατομμύρια δολάρια. Αλλά αν το έκανε ύστερα από ένα χρόνο, μετά το Copa America 2019, το ποσό θα μειωθεί στα 1,5 εκατομμύρια δολάρια. «Αλλά αυτό δεν θα συμβεί. Το λογικό είναι μια διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών», γράφει η Marca.

Ανατροπή στον θάνατο του Χάνεϊκατ – Επίσημη τοποθέτηση των Αρχών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις