Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / #Viral: Ο μακάβριος “αντικαταστάτης”των ροζ φλαμίνγκο (pic)
PLUS

#Viral: Ο μακάβριος “αντικαταστάτης”των ροζ φλαμίνγκο (pic)

Το ελληνικό γραφείο τελετών «Μπούκουρας», το έχει τερματίσει με το… χιούμορ, όμως κάπως έτσι κατάφερε να γίνει γνωστό σε ολόκληρη τη χώρα. Μια φωτογραφία που δείχνει μια καλλονή να μπαίνει σε ένα ροζ φουσκωτό φέρετρο, έχει προσελκύσει εδώ και μέρες το ενδιαφέρον των χρηστών στα social media. Ένα από τα σχόλια, ήταν και του ελληνικού γραφείου […]

Το ελληνικό γραφείο τελετών «Μπούκουρας», το έχει τερματίσει με το… χιούμορ, όμως κάπως έτσι κατάφερε να γίνει γνωστό σε ολόκληρη τη χώρα.

Μια φωτογραφία που δείχνει μια καλλονή να μπαίνει σε ένα ροζ φουσκωτό φέρετρο, έχει προσελκύσει εδώ και μέρες το ενδιαφέρον των χρηστών στα social media.

Ένα από τα σχόλια, ήταν και του ελληνικού γραφείου τελετών «Μπούκουρας».

«Σάμμερ 2Κ18. Τελεταί Μπούκουρας», έγραψε στη φωτογραφία και έγινε viral.

Ελληνικό γραφείο τελετών διαφημίζει πετσέτες θαλάσσης (video)

Οι περισσότεροι, είδαν στο φέρετρο τον «θάνατο» των φλαμίνγκο, που κατέκλυσαν θάλασσες και ακτές το περυσινό καλοκαίρι.

Δυστυχώς όμως, το… φέρετρο δεν πωλείται ακόμη. Δημιουργός του είναι ο Καναδός σχεδιαστής Αντριου Γκρινμπάουμ, ο οποίος πόσταρε στο Instagram φωτογραφία του.

Όπως έγραψε, ήταν μια ιδέα που είχε πριν τρία χρόνια με τον φίλο του Ιάν Φέλτον. Πρόσφατα βρήκε κάποιον που δημιούργησε το δείγμα, ο οποίος το χαρακτήρισε: «Σούπερ ξεκαρδιστικό πρότζεκτ». Ωστόσο, εάν θέλετε να το αγοράσετε δεν μπορείτε, μιας και ο Άντριου δεν έχει το μπάτζετ για την παραγωγή του.

«Ενημερώστε μας εάν έχετε έναν πλούσιο μπαμπά που θέλει να επενδύσει», γράφει στην ανάρτησή του. Και πολύ φοβόμαστε, πως θα βρεθούν πολλοί…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις