Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Μπλόκο» στις τουρκικές προκλήσεις από τους Έλληνες δικηγόρους
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Μπλόκο» στις τουρκικές προκλήσεις από τους Έλληνες δικηγόρους

Καμία εμπιστοσύνη δεν έχουν οι Έλληνες δικηγόροι στην τουρκική δικαιοσύνη. Λίγες ώρες μετά την προκλητική δήλωση του Μελβούτ Τσαβούσογλου για την «έκδοση» των οχτώ Τούρκων αξιωματικών και τις αλλεπάλληλες «προσκλήσεις» για ανταλλαγή, οι δικηγόροι στην Ελλάδα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ο Τσαβούσογλου «καρφώνει» Τσίπρα και Κοτζιά Στην ανακοίνωση της, η Συντονιστική Επιτροπή των προέδρων […]

Καμία εμπιστοσύνη δεν έχουν οι Έλληνες δικηγόροι στην τουρκική δικαιοσύνη.

Λίγες ώρες μετά την προκλητική δήλωση του Μελβούτ Τσαβούσογλου για την «έκδοση» των οχτώ Τούρκων αξιωματικών και τις αλλεπάλληλες «προσκλήσεις» για ανταλλαγή, οι δικηγόροι στην Ελλάδα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο Τσαβούσογλου «καρφώνει» Τσίπρα και Κοτζιά

Στην ανακοίνωση της, η Συντονιστική Επιτροπή των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, εκφράζει την πεποίθηση ότι η τουρκική δικαιοσύνη δεν λειτουργεί ανεξάρτητα και δεν παρέχει τα εχέγγυα για μια δίκαιη δίκη στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Μουχαρέμ Ιντζέ: Έθεσε θέμα ανταλλαγής

Με την ίδια ανακοίνωση, η Συντονιστική Επιτροπή σημειώνει ότι η υπόθεση των δύο δεν μπορεί να συνδεθεί νομικά με την υπόθεση των 8 Τούρκων, τονίζοντας ότι η ελληνική Πολιτεία οφείλει να χειριστεί το θέμα των δύο Ελλήνων αξιωματικών ως θέμα εξωτερικής πολιτικής στα διεθνή φόρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις