Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

22

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φοιτητής καταγγέλει – Ανελέητο ξύλο στο Πολυτεχνείο
ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητής καταγγέλει – Ανελέητο ξύλο στο Πολυτεχνείο

Η απίστευτη καταγγελία ενός φοιτητή για το ανελέητο ξύλο που δέχτηκε σε χώρο του Πολυτεχνείου από αντιεξουσιαστές εξαιτίας μιας μπλούζας κάνει τον γύρο του διαδικτύου. «Αφού στριµώχθηκα σε έναν τοίχο µε ρώτησε “εσύ δεν είσαι που φόραγες την µπλούζα;” και ο δεύτερος µου έριξε µια αγκωνιά στο κεφάλι και έπεσα κάτω» είναι μια φράση μόνο […]

Η απίστευτη καταγγελία ενός φοιτητή για το ανελέητο ξύλο που δέχτηκε σε χώρο του Πολυτεχνείου από αντιεξουσιαστές εξαιτίας μιας μπλούζας κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Αφού στριµώχθηκα σε έναν τοίχο µε ρώτησε “εσύ δεν είσαι που φόραγες την µπλούζα;” και ο δεύτερος µου έριξε µια αγκωνιά στο κεφάλι και έπεσα κάτω» είναι μια φράση μόνο από την έγγραφη καταγγελία φοιτητή αρχιτεκτονικής για το ανελέητο ξύλο και τις επιθέσεις που δέχεται εξαιτίας της μπλούζας που φορούσε.

Του έκανε παρατήρηση και τράβηξε μαχαίρι!

Ο ίδιος μην γνωρίζοντας ότι οι φασίστες φορούν μαύρες μπλούζες με έμβλημα το πίτμπουλ, είχε πάρει ένα απλό μπλουζάκι που είχε αυτή τη ράτσα σκυλιού πάνω, χωρίς όμως να μοιάζει με τις πανομοιότυπες μπλούζες των φασιστών.

Τελικά κατέληξε να δέρνεται ανελέητα από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στο προαύλιο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

«Κυκλοφορούσε» πορνογραφικό υλικό μέσω κοινωνικών δικτύων

Η επιστολή του, όπως δημοσιεύτηκε στο mpalothia.net στις 6 Ιουλίου:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ – ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ

«Είµαι φοιτητής αρχιτεκτονικής… Τον Οκτώβριο του 2017 αφού τέλειωσα το πρώτο µου µάθηµα βγήκα έξω στο προαύλιο για διάλειµµα. Τότε ξαφνικά ήρθε ένα άτοµο µε επιθετική διάθεση προς τα πάνω µου. Άρχισε να µε σπρώχνει χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί.

Μου φώναζε και µου έλεγε επαναλαµβανόµενα να βγάλω την µπλούζα που φορούσα… Εκείνη την στιγµή µαζεύτηκαν ακόµα 5-6 άτοµα που φάνηκαν εναντίον µου και απαιτούσαν να βγάλω την µπλούζα µου. Εγώ τους απάντησα πως θα την βγάλω αφού πρώτα µου εξηγήσουν γιατί. Αφού τελείωσα την πρόταση µου δέχτηκα µία γερή γροθιά στο πίσω µέρος του κεφαλιού µου.

…Μου έβγαλαν την µπλούζα και δέχτηκα ακόµα µερικά χτυπήµατα στο κεφάλι. Με τη βοήθεια του φύλακα πάνω στον χαµό που δηµιουργήθηκε κατάφερα να ξεφύγω τρέχοντας.

…Μία εβδοµάδα µετά ενώ βρισκόµουν έξω από το πολυτεχνείο, το ίδιο άτοµο µου επιτέθηκε τρέχοντας κατά πάνω µου. Φωνάζοντας «θα σε γαµήσω ρε». Ευτυχώς δεν πρόλαβε να µε φτάσει γιατί έφυγα τρέχοντας.

Τον Φεβρουάριο όταν άρχισα το δεύτερο εξάµηνο καθόµουν µε τους φίλους µου στο προαύλιο του πολυτεχνείου. Τότε κάποιος µε έπιασε κεφαλοκλείδωµα και µε απείλησε πως αν κουνηθώ θα µου βγάλει µαχαίρι… Οι φίλοι µου κράτησαν αυτόν που µε χτύπησε και εγώ µπήκα στο κτήριο Αβέρωφ για να ξεφύγω…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις