Μέθυσε, χτύπησε γιατρό και πήγε να κλέψει ασθενοφόρο!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέθυσε, χτύπησε γιατρό και πήγε να κλέψει ασθενοφόρο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Να κλέψει ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ επιχείρησε ένας μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας στη Ζάκυνθο, ο οποίος προκάλεσε φθορές στο νοσοκομείο και χτύπησε γιατρό. Σύμφωνα με το imerazante.gr, ο ίδιος, αφού προκάλεσε ζημιές σε χώρο του νοσοκομείου, κινήθηκε απειλητικά προς τους εργαζόμενους γιατρούς, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς και αποπειράθηκε να κλέψει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο οποίο προκάλεσε επίσης […]

07.07.2018 | 18:51

Να κλέψει ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ επιχείρησε ένας μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας στη Ζάκυνθο, ο οποίος προκάλεσε φθορές στο νοσοκομείο και χτύπησε γιατρό.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, ο ίδιος, αφού προκάλεσε ζημιές σε χώρο του νοσοκομείου, κινήθηκε απειλητικά προς τους εργαζόμενους γιατρούς, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς και αποπειράθηκε να κλέψει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο οποίο προκάλεσε επίσης αρκετές ζημιές.

Φοιτητής καταγγέλει – Ανελέητο ξύλο στο Πολυτεχνείο 

Ακινητοποιήθηκε με δυσκολία από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τον μοναδικό υπάλληλο ιδιωτικής ασφάλειας και στη συνέχεια συνελήφθη από την Αστυνομία, αφού πρώτα είχε καταφέρει να χτυπήσει ειδικευόμενη ιατρό.

Όπως επισημαίνει το imerazante.gr, αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό με τουρίστες που προκαλούν αναστάτωση, όταν βρίσκονται σε κατάσταση μέθης.

Συναγερμός στην Μύκονο – Βρήκαν πολυβόλο όπλο

Exit mobile version