Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ: Ασταμάτητο το Βέλγιο – Στο καναβάτσο οι Βραζιλιάνοι (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ: Ασταμάτητο το Βέλγιο – Στο καναβάτσο οι Βραζιλιάνοι (vid)

Το Βέλγιο δεν σταματά! Κέρδισε στο Καζάν με 2-1 τη Βραζιλία και πέρασε στα ημιτελικά του Μουντιάλ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Γαλλία (10 Ioυλίου στην Αγία Πετρούπολη) με στόχο να προκριθεί στον μεγάλο τελικό! Στο 13′ ο Φερναντίνιο έβαλε αυτογκόλ και έδωσε προβάδισμα στο Βέλγιο, το οποίο στο 31′ με τον Ντε Μπρόινε το […]

Το Βέλγιο δεν σταματά!

Κέρδισε στο Καζάν με 2-1 τη Βραζιλία και πέρασε στα ημιτελικά του Μουντιάλ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Γαλλία (10 Ioυλίου στην Αγία Πετρούπολη) με στόχο να προκριθεί στον μεγάλο τελικό!

Στο 13′ ο Φερναντίνιο έβαλε αυτογκόλ και έδωσε προβάδισμα στο Βέλγιο, το οποίο στο 31′ με τον Ντε Μπρόινε το αύξησε και πάτησε πιο γερά στα πόδια του, με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο. Η Βραζιλία έχανε ευκαιρίες, αλλά είχε μεγάλα κενά και τα πλήρωσε ακριβά. Στο 76′ ο Αουγκούστου μείωσε σε 2-1, αλλά δεν κατάφερε η «σελεσάο» κάτι περισσότερο παρά τις μεγάλες ευκαιρίες και αποκλείστηκε.

Μουντιάλ 2018: Τους «καθάρισαν» οι Γάλλοι

Πρωταγωνιστής για το Βέλγιο ο Κουρτουά, ο οποίος  σταμάτησε τον Νεϊμάρ και την παρέα του.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτι): Άλισον, Φάγκνερ, Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο, Παουλίνιο (73′ Αουγκούστο), Φερναντίνιο, Γουίλιαν (46′ Φιρμίνο), Κοουτίνιο, Νεϊμάρ, Ζεζούς (58′ Κόστα)

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Μενιέ, Αλντεβάιρελντ, Κομπανί, Βερτόνχεν, Φελαϊνί, Βιτσέλ, Σαντλί (83′ Βερμάλεν), Ντε Μπράινε, Λουκακού (87′ Τίλεμανς), Αζάρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις