Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Είμαστε όλοι αδέλφια»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Είμαστε όλοι αδέλφια»

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι τα αδέρφια που αποδεικνύουν πως όλα είναι δυνατά! Πρόκειται για δύο αθλητές που αποτελούν τρανή απόδειξη ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, οι επιθυμίες εκπληρώνονται, αρκεί να έχει κανείς πίστη, να μην επαναπαύεται στις δάφνες του και κυρίως να μην ξεχνά από πού ξεκίνησε και ποιοι τον βοήθησαν. Γιάννης […]

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι τα αδέρφια που αποδεικνύουν πως όλα είναι δυνατά!

Πρόκειται για δύο αθλητές που αποτελούν τρανή απόδειξη ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, οι επιθυμίες εκπληρώνονται, αρκεί να έχει κανείς πίστη, να μην επαναπαύεται στις δάφνες του και κυρίως να μην ξεχνά από πού ξεκίνησε και ποιοι τον βοήθησαν.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέα κατάκτηση για τον Greek Freak (vid)

Σήμερα τα δύο αδέρφια βρήκαν μια ακόμα αφορμή για να επιστρέψουν στη γειτονιά τους για το Antetokounbros 5K Run, έναν αγώνα δρόμου που διεξάγεται σήμερα Σάββατο στις 20:00 το βράδυ με αφετηρία το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια και τερματισμό το Καλλιμάρμαρο.

Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν δίπλα στους αδελφούς Αντετοκούνμπο και θα μεταφέρουν το μήνυμα «είμαστε όλοι αδέλφια», στηρίζοντας παράλληλα και τον φιλανθρωπικό σκοπό της συγκεκριμένης ενέργειας, τα έσοδα της οποία θα διατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

«Χρυσός» ο Αντετοκούνμπο – Στη λίστα του Forbes!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις