Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / 10.564 δενδρύλλια κάνναβης – Ελεύθερος ο 44χρονος!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

10.564 δενδρύλλια κάνναβης – Ελεύθερος ο 44χρονος!

Ανατροπή στην υπόθεση με τις 10.564 δενδρύλλια κάνναβης που βρέθηκαν και εκριζώθηκαν στην περιοχή του Καλλιθήρου. Ο 44χρονος που είχε συλληφθεί μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με το karditsapress.gr ο 44χρονος ανέφερε στον ανακριτή ότι πρόκειται για καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης και ότι ανήκει σε 24χρονο συγγενή του. Ωστόσο, ο 24χρονος δεν […]

Ανατροπή στην υπόθεση με τις 10.564 δενδρύλλια κάνναβης που βρέθηκαν και εκριζώθηκαν στην περιοχή του Καλλιθήρου.

Ο 44χρονος που είχε συλληφθεί μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το karditsapress.gr ο 44χρονος ανέφερε στον ανακριτή ότι πρόκειται για καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης και ότι ανήκει σε 24χρονο συγγενή του.

Ωστόσο, ο 24χρονος δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στην Αστυνομία ενώ μέχρι χθες δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που είχε πραγματοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ., στελέχη της Αστυνομίας είχαν υποστηρίξει ότι ο 44χρονος «παραδέχτηκε» ότι δική του ήταν η καλλιέργεια και λόγω παλαιότερων υποθέσεών του με τη νομοθεσία δεν μπορούσε να καλλιεργεί ούτε βιομηχανική κάνναβη.

Φουντώνει η αγωνία για τον Σαράντη – Αμέτρητες οι καταγγελίες (vid)

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 24χρονος είναι δηλωμένος στα μητρώα καλλιεργητών και διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο προέγκριση καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ η δε έκταση 3,5 στρεμμάτων είναι δηλωμένη στο σύστημα ΟΣΔΕ .

Η αστυνομία είχε υποστηρίξει πως -μέχρι την ημέρα της συνέντευξης Τύπου- δεν είχε παρουσιαστεί κάποιο νομιμοποιητικό έγγραφο.

Μάλιστα έχει ζητηθεί εκτίμηση από γεωπόνους της ζημιάς από την εκρίζωση, ώστε να ασκηθεί αγωγή αποζημίωσης κατά του ελληνικού δημοσίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις