Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Συνοικία Ασμάτων» από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Συνοικία Ασμάτων» από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Η παράσταση που ξεχώρισε μεταξύ των χειμωνιάτικων παραστάσεων, δίνει το καλοκαιρινό της παρόν την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά, με το άρωμα των πιο δημιουργικών και όμορφων εποχών του ελληνικού τραγουδιού. Ένα ταξίδι από το «Ρομαντικόν Μπαρ» του Μάρκου Βαμβακάρη ως τις μεγάλες επιτυχίες του ’70 και του ’80 και κυρίως, τις […]

Η παράσταση που ξεχώρισε μεταξύ των χειμωνιάτικων παραστάσεων, δίνει το καλοκαιρινό της παρόν την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά, με το άρωμα των πιο δημιουργικών και όμορφων εποχών του ελληνικού τραγουδιού.

Ένα ταξίδι από το «Ρομαντικόν Μπαρ» του Μάρκου Βαμβακάρη ως τις μεγάλες επιτυχίες του ’70 και του ’80 και κυρίως, τις επιτυχίες  των μεγάλων δημιουργών του ΄60,  όπως του Τσιτσάνη, του Καλδάρα, του Ζαμπέτα και του Χιώτη. Μία μουσική αναδρομή τριάντα ετών στο ελληνικό τραγούδι, με κέφι και φαντασία.

«Ο προσευχές της θάλασσας»

Υπό τους ήχους μίας ορχήστρας επτά δυνατών παικτών, η «Συνοικία Ασμάτων» είναι ένα ανθολόγιο του λαϊκού τραγουδιού,  με υπέροχες ερμηνείες από τέσσερις νέες φωνές: τη Μαίρη  Δούτση, τον  Άγγελο Ανδριανό,  τον Ανδρέα Λάφη  και τη Δήμητρα Σταθοπούλου.

Μία «έξω καρδιά παράσταση» με τη συμμετοχή του εμπνευστή και «μαέστρου» της, Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

«Από τον Γάμο στο Διαζύγιο» σε περιοδεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις