Υποψήφια – έκπληξη με το ΚΙΝΑΛ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφια – έκπληξη με το ΚΙΝΑΛ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Υποψήφια… έκπληξη θα έχουν στο Κίνημα Αλλαγής με τις συζητήσεις να είναι σε προχωρημένο στάδιο. Ο λόγος για την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες από το thecaller, κατεβαίνει υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ, ώστε να πολιτευτεί. Βολές Τζανακόπουλου για την στάση της ΝΔ στη Βουλή Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός φαίνεται πως ετοιμάζεται να μπει στα πολιτικά […]

06.07.2018 | 15:00

Υποψήφια… έκπληξη θα έχουν στο Κίνημα Αλλαγής με τις συζητήσεις να είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Ο λόγος για την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες από το thecaller, κατεβαίνει υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ, ώστε να πολιτευτεί.

Βολές Τζανακόπουλου για την στάση της ΝΔ στη Βουλή

Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός φαίνεται πως ετοιμάζεται να μπει στα πολιτικά δρώμενα με τα… χρώματα του Κινήματος Αλλαγής, μιας και είναι προχωρημένες οι συζητήσεις.

Μάλιστα, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Ντέπυ Γκολεμά φαίνεται πως συναντήθηκε με στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα «χαλάσει» η… μεταγραφή της στο Κίνημα Αλλαγής.

«Στα πρότυπα της Βόρειας Κορέας ο ΣΥΡΙΖΑ»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γνωστή τηλεκριτικός με την πολύ καυστική πένα αναμένεται να πολιτευτεί σε κάποια από τις εκλογικές περιφέρειες στην περιοχή του Λεκανοπεδίου.

Exit mobile version