Survivor: Πριν την αποχώρηση έβαλε τα πράγματα στη θέση τους (vid)

LIFESTYLE

Survivor: Πριν την αποχώρηση έβαλε τα πράγματα στη θέση τους (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Survivor: Μια αποχώρηση και ένα συμβούλιο γεμάτο εντάσεις είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο της Πέμπτης 5/7 όπου ακόμα ένας παίκτης πήρε τον δρόμο τη επιστροφής για την Ελλάδα. Χτες είδαμε τον Νικόλα Αγόρου να αποχωρεί με αποτέλεσμα να μείνουν μόλις 5 και να απομένει μια ακόμα αποχώρηση για να ολοκληρωθεί η τελική 4αδα, όμως ο παίκτης […]

06.07.2018 | 11:09

Survivor: Μια αποχώρηση και ένα συμβούλιο γεμάτο εντάσεις είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο της Πέμπτης 5/7 όπου ακόμα ένας παίκτης πήρε τον δρόμο τη επιστροφής για την Ελλάδα.

Χτες είδαμε τον Νικόλα Αγόρου να αποχωρεί με αποτέλεσμα να μείνουν μόλις 5 και να απομένει μια ακόμα αποχώρηση για να ολοκληρωθεί η τελική 4αδα, όμως ο παίκτης δεν έφυγε χωρίς να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Μύθος» η αμύθητη περιουσία του Άντονι Μπουρντέν

Στο συβούλιο είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα φανερά ενοχλημένη με τον Νικόλα Αγόρου και θέλησε να συζητήσει ότι την είχε ενοχλήσει, όσα είχε πει σε προηγούμενο συμβούλιο δηλαδή σχετικά με την απόδοση της.

Ο Νικόλας από ότι φαίνεται δεν έχει αφήσει πίσω την παρεξήγηση και εξηγεί ότι δεν είναι φίλοι με την Κατερίνα, αφού οι φιλίες δοκιμάζονται και δεν “σταυρώνεις” ένας φίλο σου στην πρώτη δυσκολία!

Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα χθες είχε πει ότι θεωρεί τον Νικόλα φίλο της και την είχε πληγώσει αυτό που είχε πει στο συμβούλιο. Οι δυο τους όμως φαίνεται πως τα είπαν και αφού ξεθύμωσαν, τα βρήκαν.

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Γιάννης Βογιατζής

Σύμφωνα με πληροφορίες στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, ενώ ο τελευταίος παίκτης λέγεται πως θα αποχωρήσει την Δευτέρα.

Πράγμα που σημαίνει πως την Τρίτη θα είναι το τελευταίο επεισόδιο που θα δούμε από τον Άγιο Δομίνικο…

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα, κάτι που θα συμβεί και με τους υπόλοιπους παίκτες μόλις προβληθεί και η τελευταία αποχώρηση!

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και εξωλέμβιες μηχανές… κατά παραγγελία (pic)

Επιχείρηση «αέριο γέλιου», που φέρνει κλάματα…

Μουντιάλ: Η Δίωξη, εναντίον παράνομων στοιχημάτων
Exit mobile version