Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Καινούργιου «στρίμωξε» τον Δώρο (vid)
LIFESTYLE

Η Καινούργιου «στρίμωξε» τον Δώρο (vid)

H Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Δώρο Παναγίδη. Η όμορφη παρουσιάστρια συνομίλησε με τον πρώην παίκτη του Power of Love και τον «στρίμωξε» όσο αφορά στη στάση που είχε εντός του σπιτιού. Power of Love: Συνάντηση «κορυφής» για Δώρο – Αθηνά (vid) «Βλέποντας σε από το Power of Love είχα εκφράσει και την άποψη […]

H Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Δώρο Παναγίδη.

Η όμορφη παρουσιάστρια συνομίλησε με τον πρώην παίκτη του Power of Love και τον «στρίμωξε» όσο αφορά στη στάση που είχε εντός του σπιτιού.

Power of Love: Συνάντηση «κορυφής» για Δώρο – Αθηνά (vid)

«Βλέποντας σε από το Power of Love είχα εκφράσει και την άποψη μου και θέλω να σου την πω, δεν ντρέπομαι που είμαστε μαζί. Η εικόνα που έβλεπα δεν μου άρεσε καθόλου, μου έβγαζες μια αγένεια».

Και αναρωτήθηκε: «Έρχεσαι εδώ, κάνεις ραντεβού με τον Θέμη και μου λέει ο Θέμης πως δεν έχεις καμία σχέση με αυτό που έβγαινε στο Power of Love. Και βλέποντας σε και σε συνεντεύξεις και εδώ, λέω καλέ είναι άλλος άνθρωπος… Γιατί σου το έκαναν αυτό βρε αγόρι μου;».

Power of Love: Ντοκουμέντα «φωτιά» για τον Ζάρλα – Τι έκανε πριν το ριάλιτι; (pics)

«Από τη στιγμή που επιλέγεις να μπεις σε μια κατάσταση, πρέπει να συμβιβάζεσαι. Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση, έπρεπε να είμαι αυτός. Δεν λέω ότι ήταν ψέμα όλο αυτό που ζούσαμε, απλά έπρεπε να προσαρμόζεσαι σε αυτή την κατάσταση», εξήγησε ο Δώρος Παναγίδης.

Survivor 2018: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις