Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στη «στενή» ο πρώην πρωθυπουργός
ΚΟΣΜΟΣ

Στη «στενή» ο πρώην πρωθυπουργός

Σε δέκα χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε ο πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν, Ναουάζ Σαρίφ. Λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν στις 25 Ιουλίου, η απόφαση του δικαστηρίου είναι σοβαρό πλήγμα για το κόμμα του. Καρέ-καρέ η διαδρομή προς τη σωτηρία (vid) Ο Σαρίφ, ο οποίος απουσίαζε από την ακροαματική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σε δικαστήριο του Ισλαμαμπάντ, «καταδικάσθηκε […]

Σε δέκα χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε ο πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν, Ναουάζ Σαρίφ.

Λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν στις 25 Ιουλίου, η απόφαση του δικαστηρίου είναι σοβαρό πλήγμα για το κόμμα του.

Καρέ-καρέ η διαδρομή προς τη σωτηρία (vid)

Ο Σαρίφ, ο οποίος απουσίαζε από την ακροαματική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σε δικαστήριο του Ισλαμαμπάντ, «καταδικάσθηκε σε κάθειρξη δέκα ετών και σε πρόστιμο οκτώ εκατομμυρίων λιρών» (10 εκατ. δολάρια.

Πρόκειται για μια υπόθεση που αφορά στην αγορά πολυτελών διαμερισμάτων στο Λονδίνο, όπως δήλωσε ο συνήγορός του, ο Μοχάμαντ Ορανγκζέμπ.

Σκοπιανό: Tα «πήρε» ο Ιβάνοφ με τον Ζάεφ

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Σαρντάρ Μουζάφαρ Αμπάς, το δικαστήριο διέταξε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να κατάσχει τα εν λόγω διαμερίσματα.

Τρία από τα τέσσερα παιδιά του Σαρίφ ήταν επίσης κατηγορούμενοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις